Sorteig de la Mega Panera de Comerç del Foix

Sorteig de la Mega Panera de Comerç del Foix

9 gen. 2023 | Noticies

Aquest dilluns 9 de gener ha tingut lloc el sorteig de la Mega Panera de Comerç del Foix a les dependències del  Local d’entitats en presencia de membres de la Junta i com a notaria del acte l’Alcaldessa i Regidora de Comerç Imma Ferret.

Els números guanyadors son: 1er premi 27.748 que correspon a uns +- 1400 € el 2on premi  03.339  corresponents a  +-1200 € i el 3er premi 10.712 corresponents a uns +-900 € en productes i serveis de tots el establiments associats.

Els tres premis per Instagram de 50€ cadascun per gastar als nostres establiments es comunicarà als guanyadors directament i per les nostres xarxes socials.

La campanya va començar el 2 de desembre de 2022 i ha  finalitzat el 9 de gener 2023. Durant tot aquest temps s’han repartit 70.000 butlletes entre la clientela dels establiments de l’associació.

Els números premiats es pot veure publicat al facebook, i al Instagram de l’associació i a la pàgina web de Comerç del Foix ( www.comercdelfoix.com) i a tots el establiments associats.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com