Reinici de la targeta de Fidelització i de l’APP de “Comerç del Foix”

Reinici de la targeta de Fidelització i de l’APP de “Comerç del Foix”

17 nov. 2020 | Noticies

Reinici de la targeta de Fidelització i de l’APP de “Comerç del Foix”

 Aquest es un projecte molt important, potser el mes important des de la nostra consolidació com a Associació de Comerç.

Tenint en compte els valors de la nostra associació; i un d’ells es, que el que ens farà forts a tot el nostre comerç serà ajudar-nos els uns als  altres.

  Estem reiniciant la implementació de la nostra Targeta i l’APP de fidelització  per a tots els comerços associats que la vulguin utilitzar.

 Ens vam decantar per el tipus de targeta i APP perquè ens permet incrementar i fidelitzar els clients dels nostres comerços a traves de uns euros de proximitat (els “ €urofoix”) que podran ser utilitzats a qualsevol comerç associat que estigui donat d’alta a la Plataforma.

El client una vegada donat d’alta a l’APP (potser en targeta o no, es opcional) a traves del seus establiments de confiança (omplint uns tríptics o amb un codi QR que estarà  visible als nostres comerços) es podrà identificar a cada establiments nomes amb el nom / numero de telefono /numero de DNI o amb la targeta.

 Per cada compra que faci efectiva a un comerç associat i adherit a la plataforma rebrà una gratificació al seu compte de l’aplicació i pot tenir varies opcions per gastar el seu saldo acumulat. Gasta’l al proper comerç o espera una mica mes per fer una compra mes gran.

De manera que el nostre client  o el client futur li donarem un ventall molt ampli per gastar els seus diners dins de la nostra associació. I això ens permetrà a tots una fidelització mes gran dins del nostre municipi.

Creiem que serà un salt qualitatiu per la nostre associació, que ens ajudarà  en el procés de digitalització, a fidelitzar, visibilitzar i  ubicar els nostres negocis, i en definitiva, ens ajudarà  a estar a prop de la nostra clientela

Beneficis.

Pels Comerços:

Identificar els clients i gratificar-los en pocs segons.

Donar d’alta  a nous clients immediatament.

Crear Targetes Regal

Publicar promocions a l’APP i a la web de l’associació.

Enviar missatges personalitzats a grups de clients

Consultar estadístiques sobre la evolució de les vendes

Per els clients:

El client rep gratificacions amb cada compra realitzada en forma de €urofoix amb els que podrà pagar a la seva propera compra. Disposa de una APP gratuïta on pot consultar les promocions properes, llista de comerços, gratificacions acumulades.

 

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com