Mona 2009

Mona 2009

12 abr. 2009 | Campanyes

La Campanya de La Mona és una de les més nostrades, dins del Comerç del Foix, la fem amb la total col·laboració de les 7 fleques i pastisseries del poble, i consisteixi en que cada un dels nostre establiment associats, durant el període de 15 dies, anteriors al Dijous de Pasqua, per cada venda que fan, donen una butlleta ( actualment en fem unes 20.000) a la seva clientela que han d'omplir amb les seves dades. Aquesta butlleta l’han de dipositar en una caixa habilitada, expressament, en cadascuna de les 7 fleques i pastisseries del poble, que es troben dins de la promoció.

El dia de Dijous Sant a les 12 del mig dia, cada un dels establiments esmentats, sorteja a Mona o la Garlanda, segons sigui la seva especialitat, entre totes les butlletes dipositades a la caixa.

Objectius:

L’objectiu d’aquesta campanya és fidelitzar als nostres clients i clientes, ja que hem observat que, iniciatives d’aquest tipus, els atrauen. Donat que, agraeixen aquest tracte i, d’aquesta manera es queden amb nosaltres. A més, com sempre, insistim amb la nostra intenció de fer perdurar la tradició de la nostra terra.

Emplena la butlleta que trobaràs a:

  • Pastisseria Valls
  • Forn 4 barres
  • Fleca Forn de pa J. Carbonell
  • Forn de pa R. Esplugas
  • Pastisseria fleca La Cova
  • Pastisseria Margaridense
  • Pastisseria forn de pa Pachi
Actualitat...

Publicacions Relacionades

EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

Amb els objectius de agrair al la nostre clientela la seva fidelitat, d’incentivar les compres i donar valor afegit a les botigues associades a l’associació del Comerç del Foix inicia la campanya d’Estiu.  Del proper 17 de juny al...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com