Mega Panera Virtual de l’associació de Comerciants del Foix

Mega Panera Virtual de l’associació de Comerciants del Foix

3 des. 2010 | Noticies

L’associació Comerç del Foix ha organitzat un seguit d’activitats per aquestes festes nadalenques adreçades a promoure les compres al municipi i a donar a conèixer els seus productes i serveis.

Així, durant els propers dies, els establiments adscrits a Comerç del Foix regalaran butlletes per al sorteig d’una “Mega Panera” amb aportacions del centenar de socis de l’entitat. El sorteig tindrà lloc el dia de Reis, coincidint amb el sorteig del “Niño” de la Loteria Nacional i la iniciativa està adreçada a promoure les compres al municipi, per premiar els clients d’aquestes establiments.

La panera inclourà productes i serveis per un valor aproximat de mes de 6.000 euros amb aportacions gastronòmiques, de restauració, formació, lleure i activitats, entre altres. I es diu virtual perquè totes les aportacions es poden veure a la plana web de l’associació www.comercdelfoix.com./ www.comerçdelfoix.cat. I amb cartells a tots els establiments associats.

Dins les activitats de la campanya de Nadal i Reis, l’associació col·laborarà també els dies 24 i 26 de desembre amb el Caga Tió dels Monjos i la Ràpita. Igualment Comerç del Foix col•labora en la campanya de recollida de joguines per a famílies sense recursos que es duu a terme al municipi fins a mitjans de desembre.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com