Mega panera de l’associació de Comerciants del Foix

Mega panera de l’associació de Comerciants del Foix

13 des. 2009 | Campanyes

L’associació Comerç del Foix ha organitzat un seguit d’activitats per aquestes festes nadalenques adreçades a promoure les compres al municipi i a donar a conèixer els seus productes i serveis.

Així, durant els propers dies, els establiments adscrits a Comerç del Foix regalaran butlletes per al sorteig d’una “Megapanera” amb aportacions del centenar de socis de l’entitat. El sorteig tindrà lloc el dia de Reis, coincidint amb el sorteig del “Niño” de la Loteria Nacional i la iniciativa està adreçada a promoure les compres al municipi, per premiar els clients d’aquestes establiments. La panera, amb tots els seus productes, es pot veure a l’aparador de l’establiment Carnisseria i Xarcuteria J.Piera de la cantonada entre l’avinguda de Catalunya i l’avinguda de Cal Rubió.

La panera inclourà productes i serveis per un valor aproximat de 5.000 euros amb aportacions gastronòmiques, de restauració, formació, lleure i activitats, entre altres.

Dins les activitats de la campanya de Nadal i Reis, l’associació col•laborarà també els dies 24 i 26 de desembre amb el Caga Tió dels Monjos i la Ràpita. Igualment Comerç del Foix col·labora en la campanya de recollida de joguines per a famílies sense recursos que es duu a terme al municipi fins a mitjans de desembre.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Ajuntament Santa Margarida i els Monjos...

Amb el suport de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos

Comerç del Foix...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 627 344 145
info@comercdelfoix.com