LLIURAMENT DEL PREMI DE LA CAMPANYA D’ESTIU DEL COMERÇ DEL FOIX

LLIURAMENT DEL PREMI DE LA CAMPANYA D’ESTIU DEL COMERÇ DEL FOIX

22 jul. 2019 | Noticies

Aquest diumenge 21 de juliol durant el Ball de Tarda de la Festa major es va fer el lliurament dels premis de la Campanya d’Estiu del Comerç del Foix, “EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA. AQUEST ESTIU PAGA EXTRA” el premi son 700 €  del Comerç del Foix, repartits en tres premis de 400 €urofoix, 200 €urofoix i 100 €urofoix que es poden validar en productes i serveis de tots el establiments associats.

Aquesta campanya s’ha dut a terme del dia 14 de juny al 8 de juliol i s’han repartit 100.000 butlletes entre tots el clients dels establiments de l’associació.

Els  guanyadors son: 1er premi de 400€ donat per el FORN CARBONELL de l’avinguda Catalunya a la Sr. JOSEP HERNANDEZ , veí de Sta. Margarida i Els Monjos.

El 2on premi de 200€ el ha repartit CAPRABO ELS MONJOS  i la guanyadora es la Sra. MARIA VICO veïna de Santa Margarida i Els Monjos i  el 3er de 100€ es per el Sr. PACO GUZMAN també veí de Santa Margarida i Els Monjos.

 

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com