LLIURAMENT DEL PREMI DE LA CAMPANYA D’ESTIU DEL COMERÇ DEL FOIX

LLIURAMENT DEL PREMI DE LA CAMPANYA D’ESTIU DEL COMERÇ DEL FOIX

23 jul. 2018 | Noticies

Aquest diumenge 22 de juliol a les dependències de l’Associació “COMERÇ DEL FOIX” es va fer el lliurament dels premis de la Campanya d’Estiu del Comerç del Foix, “EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA. AQUEST ESTIU PAGA EXTRA” el premi son 700 €  del Comerç del Foix, repartits en tres premis de 400€urofoix, 200 €urofoix i 100€urofoix que es poden validar en productes i serveis de tots el establiments associats.

 

Aquesta campanya s’ha dut a terme del dia 8 de juny al 7 de juliol i s’han repartit 100.000 butlletes entre tots el clients dels establiments de l’associació.

 

 Els  guanyadors son: 1er premi de 400€ donat per el establiment de Alimentació CARNISSERIA J.CODORNIU de Els Monjos a la Sra. PILAR TORRENTS , veïna de Sta. Margarida i Els Monjos.

 El 2on premi de 200€ el ha repartit CASA ATMELLER de Els Monjos i el guanyador/a, no ha estat localitzat igual que  el 3er de 100€, en cas de no trobar els guanyadors/des, els premis s’afegiran a les properes promocions de l’Associació.

  

                                                                                    Els Monjos, a 22 de juliol de 2018.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com