LLIURAMENT DEL PREMI DE LA CAMPANYA D’ESTIU DEL COMERÇ DEL FOIX

LLIURAMENT DEL PREMI DE LA CAMPANYA D’ESTIU DEL COMERÇ DEL FOIX

23 jul. 2017 | Noticies

Aquest diumenge 23 de juliol als locals de l’associació, ja que per causes meteorològiques es va tenir que suspendre el Ball de Tarda de la Festa Major de Santa Margarida i Els Monjos, es va fer el lliurament dels premis de la 9ª Campanya d’Estiu del Comerç del Foix, “EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA. AQUEST ESTIU PAGA EXTRA”  Es van repartir  premis , per valor de 800 € del Comerç del Foix, distribuïts en tres talonaris de 400 €urofoix, 200 €urofoix i 100 €F que es poden validar en productes i serveis de tots el establiments associats.

Aquesta campanya s’ha dut a terme del dia 10 de juny al 8 de juliol i s’han repartit 100.000 butlletes entre tots el clients dels establiments de l’associació.

 Els  guanyadors son: 1er premi donat per el establiment de FORN 4 BARRES de Els Monjos a la Sra. CECILIA FREIXEDAS , veïna de Sta. Margarida i Els Monjos.

 El 2on es del establiment NETEGES PENEDES i el guanyador es el Sr. ARTUR SOARES i el 3er premi ha estat donat per PERNILS I QUEVIURES TAMARGO a la Sra. TINA ESTEVE, també veïna de sta. Margarida i Els Monjos.

 

També s’ha lliurat, el premi de 100 €urofoix de les Cuines i Tapes del Remeiart a la Sra. ANNA SOLÍS CASANOVAS, veïna de Sant Pere de Riudebitlles, per part de COMERÇ DEL FOIX

  

                                                                                    Els Monjos, a 23 de juliol de 2017.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com