LLIURAMENT DEL PREMI DE LA CAMPANYA D’ESTIU DEL COMERÇ DEL FOIX

LLIURAMENT DEL PREMI DE LA CAMPANYA D’ESTIU DEL COMERÇ DEL FOIX

19 jul. 2014 | Noticies

Aquest diumenge 20 de juliol al Ball de Tarda de la Festa Major es va fer el lliurament dels premis de la 6ª Campanya d'Estiu del Comerç del Foix, “EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA. AQUEST ESTIU PAGA EXTRA” el premi son 1000 € del Comerç del Foix, repartits en tres premis de 500 €urofoix, 300 €urofoix i 200 que es poden validar en productes i serveis de tots el establiments associats.

Aquesta campanya s'ha dut a terme del dia 11 de juny al 12 de juliol i s'han repartit 100.000 butlletes entre tots el clients dels establiments de l'associació.

Els guanyadors son: 1er premi donat per el establiment CARNISSERIA J.CODORNIU a la sra. ROSA RULL PUIG, veïna de Sta. Margarida i Els Monjos.
El 2on premi donat per el establiment PORTIC GAIÀ a la sra. MONTSERRAT LLORCA IBAÑEZ i el 3er premi donat per la PERRUQUERIA PURI a la sra. CATALINA JIMENEZ FRAGOSO, també veïna de sta. Margarida i Els Monjos

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com