LLIURAMENT DEL PREMI DE LA CAMPANYA D’ESTIU DEL COMERÇ DEL FOIX

LLIURAMENT DEL PREMI DE LA CAMPANYA D’ESTIU DEL COMERÇ DEL FOIX

25 jul. 2013 | Noticies

Aquest dimecres 24 de juliol es va fer el lliurament del premi de la 5ª Campanya d’Estiu del Comerç del Foix, “EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA. AQUEST ESTIU PAGA EXTRA” el premi son 1000 € del Comerç del Foix que es poden validar en productes i serveis de tots el establiments associats.

Aquesta campanya s’ha dut a terme del dia 13 de juny al 13 de juliol i s’han repartit 100.000 butlletes entre tots el clients dels establiments de l’associació.

El guanyador es el sr. RAIMON GIRONA, veí de Sta. Margarida i Els Monjos, que va ser agraciat amb la butlleta nº 70.157; que coincidia amb el 1r premi del Sorteig Extraordinari d’Estiu de la Loteria nacional
La butlleta ha estat lliurada en un acte, al local on es va donar el numero guanyador, EL RACO DE LA CIGONYA establiment de restauració molt conegut de Sta. Margarida i els Monjos.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com