LLIURAMENT DEL PREMI DE LA CAMPANYA D’ESTIU DEL COMERÇ DEL FOIX

LLIURAMENT DEL PREMI DE LA CAMPANYA D’ESTIU DEL COMERÇ DEL FOIX

25 jul. 2012 | Noticies

Aquest passat dijous, 26 de juliol es va fer el lliurament del premi de la 4ª campanya d’estiu del Comerç del Foix, “EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA. AQUEST ESTIU PAGA EXTRA” el premi ha estat de 1000 € en efectiu.
Aquesta campanya s’ha dut a terme del dia 17 de juny al 22 de juliol i s’han repartit 70.000 butlletes entre tots el clients dels establiments de l’associació.
La seva guanyadora es la senyora MAGDA BALDRIS, veïna de Sta. Margarida i Els Monjos, que va ser agraciada amb la butlleta número 50.701; sorteig que va tenir lloc durant el Ball de Tarda de la Festa Major del municipi.
La butlleta ha estat lliurada en un acte, al local on es va donar el numero guanyador, la peixateria CA LA SILVIA establiment ja tradicional de Sta. Margarida i els Monjos.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Lliurament de la mega panera del comerç del foix

Lliurament de la mega panera del comerç del foix

Aquest dilluns dia 17 de gener s’ha fet el lliurament dels 3 premis de la Mega Panera del Comerç del Foix. Aquest es el quinze any consecutiu que es fa aquesta campanya de promoció del Comerç Local, ja arrelada tant per la seva difusió com per la bona acceptació que...

Anunci números premiats Megapanera 2023

Anunci números premiats Megapanera 2023

Aquest dilluns 8 de gener ha tingut lloc el sorteig de la Mega Panera de Comerç del Foix a les dependències del Local d’entitats en presencia de membres de la Junta i la presidenta de la Associació Sra. Laura Delfa i com a notaria del acte l’Alcaldessa i Regidora de...

Ajuntament Santa Margarida i els Monjos...

Amb el suport de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos

Comerç del Foix...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 627 344 145
info@comercdelfoix.com