LLIURAMENT DEL PREMI DE LA CAMPANYA D’ESTIU DEL COMERÇ DEL FOIX

LLIURAMENT DEL PREMI DE LA CAMPANYA D’ESTIU DEL COMERÇ DEL FOIX

25 jul. 2012 | Noticies

Aquest passat dijous, 26 de juliol es va fer el lliurament del premi de la 4ª campanya d’estiu del Comerç del Foix, “EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA. AQUEST ESTIU PAGA EXTRA” el premi ha estat de 1000 € en efectiu.
Aquesta campanya s’ha dut a terme del dia 17 de juny al 22 de juliol i s’han repartit 70.000 butlletes entre tots el clients dels establiments de l’associació.
La seva guanyadora es la senyora MAGDA BALDRIS, veïna de Sta. Margarida i Els Monjos, que va ser agraciada amb la butlleta número 50.701; sorteig que va tenir lloc durant el Ball de Tarda de la Festa Major del municipi.
La butlleta ha estat lliurada en un acte, al local on es va donar el numero guanyador, la peixateria CA LA SILVIA establiment ja tradicional de Sta. Margarida i els Monjos.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com