LLIURAMENT DEL PREMI DE LA CAMPANYA D’ESTIU DEL COMERÇ DEL FOIX

LLIURAMENT DEL PREMI DE LA CAMPANYA D’ESTIU DEL COMERÇ DEL FOIX

24 jul. 2023 | Noticies

Aquest diumenge 23 de juliol durant el Concert de Tarda de la Festa major es va fer el lliurament dels premis de la Campanya del Comerç del Foix “FEM ESTIU”.
Aquest any s’han repartit 6 premis  el 1er de 350€ el segon de 300€ i el 3er de 225€ en productes i serveis dels establiments associats. També s’han donat 3 premis per les Xarxes Socials, amb un total de 1500€ en premis.

Aquesta campanya s’ha dut a terme del dia 17 de juny al 13 de juliol i s’han repartit 50.000 butlletes entre tots el clients dels establiments de l’associació.

 Els guanyadors son: 1er premi de 350€ donat per BON AREA Els Monjos de l’avinguda Catalunya a la Sra. Gemma Diaz, veïna de Sta. Margarida i Els Monjos.
 El 2on premi de 300€ el ha repartit  FRUITES I VERDURES CA LA SILVIA i el 3er l’ha donat el FORN ESPLUGAS.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Sorteig de la campanya FEM ESTIU de Comerç del Foix

Sorteig de la campanya FEM ESTIU de Comerç del Foix

Aquest  dijous 13 de juliol ha tingut lloc el sorteig del FEM ESTIU 2023 a les dependències del  Local d’entitats en presencia de membres de la Junta i com a notaria del acte l’Alcaldessa i Regidora de Comerç Imma Ferret. Els números guanyadors son: 1er premi 37.126...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com