LLIURAMENT DE LA MEGA PANERA DEL COMERÇ DEL FOIX

LLIURAMENT DE LA MEGA PANERA DEL COMERÇ DEL FOIX

30 gen. 2013 | Noticies

Nota de premsa

El dia 31 de gener es va fer el lliurament del 1º, 2º i 3º Premi de la Mega Panera del Comerç del Foix.

Aquest es el cinquè any consecutiu que es fa aquesta campanya de promoció del comerç local, ja arrelada tant per la seva difusió com per la bona acceptació que te entre els veïns i els visitants de la vila. Aquest any la xifra ha arribat a prop dels 5500 € assolit entre totes les aportacions dels associats .

Les butlletes s’han anat repartint gratuïtament entre tots els clients que feien les seves compres de Nadal a els establiments de l’associació del COMERÇ DEL FOIX. Aquest any s’han repartit 100.000 butlletes. El sorteig es va dur a terme el dia 18 de gener durant els actes de la Festa Major d’hivern.

Els premis de la Mega Panera van ser lliurats als locals que van donar les butlletes guanyadores.
El primer premi es per la sra. Maria Sanchez, veïna de Els Monjos i la donat CASA AMETLLER de l’avinguda Catalunya de Els Monjos. Premi valorat en mes de 2500€. El 2º premi es per la sra. Rafi Diaz, també veïna de Els Monjos i l’establiment es FORN LA COVA a l’avinguda Cal Rubió de Els Monjos. El premi esta valorat en mes de 1500 €. El 3º premi es per el sr. Manuel Gonzalez Maestro i l’ha donat la botiga de Area de Guissona també a la avinguda Catalunya de Els Monjos. Premi valorat en mes de 1000 €.

Llegeix la notícia a RTV Vilafranca

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com