LLIURAMENT DE LA MEGA PANERA DEL COMERÇ DEL FOIX

LLIURAMENT DE LA MEGA PANERA DEL COMERÇ DEL FOIX

27 febr. 2020 | Noticies

Aquest dimecres dia 26 de febrer es va fer el lliurament del  2on premi de la Mega Panera del Comerç del Foix.

Aquest es el onze any consecutiu que es fa aquesta campanya de promoció del comerç local, ja arrelada tant per la seva difusió com per la bona acceptació que te entre els veïns i els visitants de la vila. Aquest any la xifra ha arribat a mes de 4.500 €  assolit entre totes les aportacions dels associats .

Les butlletes  s’han anat repartint gratuïtament entre tots els clients que feien  les seves compres de Nadal a els establiments de l’associació del COMERÇ DEL FOIX. Aquest any s’han repartit 100.000 butlletes. El sorteig va ser el dia 6 de gener coincidint els premis amb el Sorteig del Nen  de la loteria nacional.

Aquesta vegada el Segon premi es per la Sra. NURIA LEÓN, veïna de Els Monjos. El premi esta valorat  en uns 1.500 €. En productes i serveis del establiments adherits a la Associació i l’ha lliurat  el president de COMERÇ DEL FOIX , Sr. Alfons Oliva en un acte a les dependències de la mateixa associació.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com