LLIURAMENT DE LA MEGA PANERA DEL COMERÇ DEL FOIX

LLIURAMENT DE LA MEGA PANERA DEL COMERÇ DEL FOIX

6 febr. 2017 | Noticies

Aquest dilluns es va fer el lliurament  del 2on i 3er Premi de la Mega Panera del Comerç del Foix.

 

Aquest es el novè any consecutiu que es fa aquesta campanya de promoció del comerç local, ja arrelada tant per la seva difusió com per la bona acceptació que te entre els veïns i els visitants de la vila. Aquest any la xifra ha arribat a mes de 5.200 €  assolit entre totes les aportacions dels associats .

 

Les butlletes  s’han anat repartint gratuïtament entre tots els clients que feien  les seves compres de Nadal a els establiments de l’associació del COMERÇ DEL FOIX. Aquest any s’han repartit 100.000 butlletes. El sorteig va ser el dia 6 de gener coincidint amb el Sorteig del Nen  de la loteria nacional.

 

El 1er premi de la Mega  Panera ha quedat desert  al no sortir la butlleta guanyadora, però l’associació afegirà el premi per la propera campanya  EL COMERÇ DEL FOIX ET REGALA LA MONA

 

El Segon premi es per la Sra. CECILIA FREIXEDAS MORA , veïna de Els Monjos i la donat la FLORISTERIA RUTH de Els Monjos. Premi valorat  en uns 1700 €.

El tercer premi valorat en uns 1.100 € es per el Sr. RAFAEL LOPEZ PEREZ veí de Els Monjos i la butlleta guanyadora l’ha donat la FLECA ESPLUGAS, també de Els Monjos.

 

Els Monjos a 6 de febrero de 2017.

 

 

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com