Lliurada la panera de Comerç del Foix

Lliurada la panera de Comerç del Foix

3 març 2011 | Noticies

Comerç del Foix ha lliurat la seva panera, valorada en més de 6.500 €, i en que han participat un centenar d’establiments adherits

L’associació de comerciants Comerç del Foix de Santa Margarida i els Monjos feia el repartiment de la seva panera de Nadal. El guanyador era la persona que tenia el número que coincidia amb el premi de la loteria del Niño, i en aquest cas va ser un repartidor de la Selva del Camp, client habitual de la benzinera dels Pins, que cada dia fa la seva ruta per aquesta zona. Dissabte va venir expressament per recollir el seu premi, aquesta panera valorada en uns 6.500€, i que recull serveis i productes d’un centenar d’establiments adherits a comerç del Foix.Com explicava el dinamitzador cultural de Comerç del Foix, Joan Antoni Calaf, aquest és el tercer any que es fa aquesta panera, i la voluntat és crear una imatge de marca de l’associació i els establiments adherits. Potenciar de fet la imatge de comerç de proximitat i personalitzat.

Destacava també Calaf que cal tenir present que Santa Margarida i els Monjos disposa de àmplies zones d’aparcament i un mercat a l’aire lliure molt potent els diumenges al matí. Això fa també, que molts dels comerços associats obrin diumenge al matí.

El guanyador de la panera té ara deu mesos per tal d’utilitzar els serveis que s’ofereixen per part dels comerços participants. Se li va fer lliurament d’un talonari de xecs amb els diferents serveis i regals recollits a la panera, i per tant fins pràcticament la propera campanya de Nadal podrà gaudir d’aquesta àmplia oferta de serveis.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com