GUANYADORS DEL SORTEIG DE LA CAMPANYA DE LA MONA 2016

GUANYADORS DEL SORTEIG DE LA CAMPANYA DE LA MONA 2016

6 abr. 2016 | Noticies

Aquest dijous dia 31 de març a les 12.30 h. al Saló de Plens de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb presencia de la Alcaldessa i Regidora de Comerç Imma Ferret, , membres de la Junta del Comerç del Foix, participants i públic convocats, ha tingut lloc el sorteig dels premis especials de la Campanya de La Mona de Comerç del Foix.

El premi especial de 1000 € en productes i serveis  de l’associació ha estat per la Sra. ANA VANESSA ARROYO, veïna de Els Monjos i el establiment que l’ha donat es el FORN LA COVA. I el premi gros especial de 1700 € en productes i serveis ha sigut per la Sra. FINA MELLADO, també veïna de Els Monjos i el establiment que l’ha repartit es el FORN ESPLUGAS.

Els talonaris amb els premis de l’associació de COMERÇ DEL FOIX, han estat recollits allà mateix, ja que les dues afortunades estaven presents al acte.

El  dijous dia 24 de març es va fer el lliurament de les  MONES DE PASCUA que van regalar les Pastisseries i Fleques del poble implicades en la tradicional  campanya:

FLECA J. CARBONELL- FORN 4 BARRES- PASTISSERIA LA MARGARIDENSE

FORN DE PA ESPLUGAS- FORN VALLS – PASTISSERIA PACHI- FORN LA COVA

I dels guanyadors de les respectives Mones han sorgit les guanyadores dels dos premis especials.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com