Els Bons Comerç Olèrdola generen un impacte de més de 130.000 euros als establimen

Els Bons Comerç Olèrdola generen un impacte de més de 130.000 euros als establimen

30 nov. 2022 | Noticies

La Cambra de l’Alt Penedès, l’Ajuntament d’Olèrdola i l’Associació Comerç del Foix valoren molt positivament l’impacte de la campanya, que ha expedit gairebé el 90% dels bons previstos.

La Cambra de l’Alt Penedès, l’Ajuntament d’Olèrdola i l’Associació Comerç del Foix qualifiquen d’èxit la campanya dels Bons Comerç Olèrdola gràcies a la qual es calcula que s’han injectat aproximadament uns 132.000 euros al teixit comercial, fruit de totes les compres directes i indirectes vinculades a l’acció.

La iniciativa ha venut gairebé el 90% dels bons que es preveien inicialment. Concretament, se n’han atorgat 10.980, dels 12.410 previstos en aquesta edició; la qual significa que a través de l’aplicació d’aquesta promoció de descompte s’ha generat un volum de negoci directe als comerços locals per un valor de 109.800 euros.

Els habitants del municipi i del conjunt de l’Alt Penedès han estat els més beneficiats d’aquesta campanya promocional, proveint-se així gairebé del 85% dels bons consumits. El 15% restant ha permès que les poblacions properes a la comarca també en facin ús. D’aquesta manera, el Garraf, el Baix Llobregat i el Baix Penedès han representat més d’un 10% de les validacions.

Amb tot, però, cal destacar que l’impacte dels bons venuts ha beneficiat sobretot el sector de l’alimentació (63,7%), seguit de la restauració (18,35%) i els establiments vitivinícoles (17,51%). En aquest sentit, el balanç final també apunta que l’impacte directe vinculat als establiments d’alimentació ha estat de més de 69.000€, mentre que en el sector de la restauració la mateixa dada s’ha situat en els 20.000€.

L’acció que es va iniciar el passat 14 d’octubre havia de finalitzar inicialment el 13 de novembre, però l’èxit assolit durant les primeres setmanes va prorrogar-la fins al 20 de novembre. Els impulsors han coincidit en subratllar que la iniciativa ha contribuït a impulsar el comerç de proximitat, promoure negocis locals i ajudar els ciutadans a fer front a la inflació de preus en la seva cistella de la compra.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com