EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA

EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA

13 juny 2019 | Noticies

AQUEST ESTIU PAGA EXTRA

Amb els objectius de agrair al la nostre clientela la seva fidelitat, d’incentivar les compres i donar valor afegit a les botigues associades a l’associació del Comerç del Foix, l’entitat ha pensat en mimar als seus clients amb 3 premis especials d’estiu.

 Del proper 14 de juny al 8 de juliol i per sisè any consecutiu es portarà a terme la campanya d’Estiu: El Comerç del Foix et cuida. Aquest estiu paga extra. 

Per cada acte de compra que es realitzi als diferents establiments associats, prop de un centenar a tot al municipi, la clientela rebrà butlletes fins que s’exhaureixin i que donaran dret a participar al sorteig de 3 premis de la Paga extra d’estiu,  un 1er premi de 400 Eurofoix, un 2on de 200 €f i un 3er de 100 €f que es donaran amb els talonaris de l’Associació, i que es podran gastar a tots el establiments associats a Comerç del Foix.
 
 El sorteig serà el dia 8 de juliol a les dependències del ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. El lliurament dels premis esta previst, per al diumenge dia 21 de juliol durant el Ball de Tarda de la Festa Major dels Monjos.

Santa Margarida i els Monjos
A 11 de juny de 2019.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com