El Comerç del foix et cuida. Aquest estiu paga extra

El Comerç del foix et cuida. Aquest estiu paga extra

3 juny 2013 | Campanyes

Les botigues i establiments associats al Comerç del Foix volen cuidar i mimar a la seva clientela fidel amb una Paga Extra d’estiu, amb l’objectiu d’incentivar les compres al comerç local i de proximitat.

Durant un mes, del 13 de juny al 13 de juliol, i per cinquè any consecutiu, es portarà a terme la campanya d’estiu: El Comerç del Foix et cuida! Aquest estiu paga extra.

Per cada compra que es realitzi als diferents establiments associats al Comerç del Foix, prop de cent a tot al municipi, la clientela rebrà butlletes per participar en el sorteig. En total seran cent mil butlletes que optaran al premi i que donaran dret a participar al sorteig d’una Paga Extra d’estiu, que consisteix en 1.000 € en forma de talonari i que es podrà gastar a tots el establiments associats.

El sorteig serà el dia 13 de juliol i premiarà la butlleta que coincideixi amb el 1r premi del Sorteig extraordinari d’estiu de la Loteria Nacional. El lliurament del premi està previst pel diumenge dia 21 de juliol durant el Ball de Tarda de la Festa Major dels Monjos.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Ajuntament Santa Margarida i els Monjos...

Amb el suport de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos

Comerç del Foix...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 627 344 145
info@comercdelfoix.com