El Comerç del foix et cuida. Aquest estiu paga extra

El Comerç del foix et cuida. Aquest estiu paga extra

3 juny 2013 | Campanyes

Les botigues i establiments associats al Comerç del Foix volen cuidar i mimar a la seva clientela fidel amb una Paga Extra d’estiu, amb l’objectiu d’incentivar les compres al comerç local i de proximitat.

Durant un mes, del 13 de juny al 13 de juliol, i per cinquè any consecutiu, es portarà a terme la campanya d’estiu: El Comerç del Foix et cuida! Aquest estiu paga extra.

Per cada compra que es realitzi als diferents establiments associats al Comerç del Foix, prop de cent a tot al municipi, la clientela rebrà butlletes per participar en el sorteig. En total seran cent mil butlletes que optaran al premi i que donaran dret a participar al sorteig d’una Paga Extra d’estiu, que consisteix en 1.000 € en forma de talonari i que es podrà gastar a tots el establiments associats.

El sorteig serà el dia 13 de juliol i premiarà la butlleta que coincideixi amb el 1r premi del Sorteig extraordinari d’estiu de la Loteria Nacional. El lliurament del premi està previst pel diumenge dia 21 de juliol durant el Ball de Tarda de la Festa Major dels Monjos.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

Amb els objectius de agrair al la nostre clientela la seva fidelitat, d’incentivar les compres i donar valor afegit a les botigues associades a l’associació del Comerç del Foix inicia la campanya d’Estiu.  Del proper 17 de juny al...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com