EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

22 juny 2023 | Campanyes

Amb els objectius de agrair al la nostre clientela la seva fidelitat, d’incentivar les compres i donar valor afegit a les botigues associades a l’associació del Comerç del Foix inicia la campanya d’Estiu.

 Del proper 17 de juny al 13 de juliol i per desè any consecutiu es portarà a terme la campanya d’Estiu: El Comerç del Foix al teu costat, Campanya d’Estiu

Per cada acte de compra que es realitzi als diferents establiments associats, la clientela rebrà butlletes fins que s’exhaureixin i que donaran dret a participar al sorteig de 3 premis de la Paga extra d’estiu,  un 1er premi de +- 350 € un 2on de +-300 € i un 3er de+- 225 € en productes i serveis dels nostres establiments associats. També, es sortejaran 3 premis mes per Xarxes Socials. En total a prop de 1500€ en premis.
 
 El sorteig serà el dia 13 de juliol a les dependències del local de l’associació a Santa Margarida i els Monjos. El lliurament dels premis esta previst, per al diumenge dia 23 de juliol durant el Ball de la Festa Major.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com