Dues mil persones a la Fira Remeiart de Santa Margarida i els Monjos

Dues mil persones a la Fira Remeiart de Santa Margarida i els Monjos

5 juny 2012 | Noticies

Les Cuines i Tapes del Remeiart han estat tot un èxit amb gairebé 5.000 racions servides

Aquest diumenge Santa Margarida i els Monjos ha celebrat la primera edició de la Fira Remeiart, al Castell de Penyafort amb un ampli ventall d’activitats complementàries durant tota la setmana.

La fira, dedicada a les herbes remeieres, va comptar amb l’assistència de gairebé 2.000 persones que van passar pel Castell de Penyafort, principalment al matí. La mostra va incloure parades de venda de productes i tallers de demostració d’activitats per a tota la família relacionades amb les herbes remeieres o activitats paral•leles, com ara demostracions d’elaboracions de te, mostra de tints naturals amb plantes tintòries o xerrades sobre la mel i les seves propietats o les propostes del projecte Herbam.

El Remeiart va comptar durant tota la setmana amb activitats molt concorregudes, especialment xerrades, tallers, presentacions de llibres o l’actuació de l’actor Jordi Amenós dins el cicle Contes en Veu Alta.

Cuines i tapes del Remeiart

L’altra gran pol d’atracció del Remeiart d’enguany han estat les Cuines i tapes del Remeiart, que durant una setmana han permès tastar tapes i menús elaborats amb herbes remeieres a 25 establiments del municipi.

La iniciativa ha tingut un èxit rotund, superant fins i tot les expectatives de l’organització, ja que els càlculs inicials permeten establir que s’han servit gairebé 5.000 tapes i menús durant els 10 dies de celebració de l’esdeveniment.

Des de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos es valora de forma molt positiva el balanç d’aquesta primera edició de la fira i es començarà a treballar en breu per l’edició de l’any vinent, que vol ampliar encara més les seves activitats i afegir aspectes tècnics sobre herbes i els seus derivats.

Tot i que ja han acabat els actes del Remeiart 2012, fins el 17 de juny es pot visitar al Molí del Foix l’exposició Per Bruixa i Metzinera. Aquesta darrera és una producció del Museu d’Història de Catalunya que narra la història de la cacera de bruixes a Catalunya i es podrà veure de dijous a diumenge de 5 a 8 del vespre i els dissabtes i diumenges d’11 a 2 del migdia.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com