Cuines i Tapes del Remeiart

Cuines i Tapes del Remeiart

1 juny 2015 | Noticies

Vine a Santa Margarida i els Monjos a gaudir de la Fira i les activitats del Remeiart

Des del 5 al 21 de juny podeu visitar els bars i restaurants de Santa Margarida i els Monjos adherits a Les Cuines i Tapes del Remeiart, i tastar una gran varietat de tapes i menús elaborats amb herbes remeieres.

El programa gastronòmic va acompanyat de la 2ona Nit de Vermuts i Licors d’herbes el proper 6 de juny amb l’objectiu de donar a conèixer el lligam que tenen les herbes amb el vi i amb els licors.

Dins d’aquest programa també es durà a terme l’Herbes Campus, on hi podeu trobar cursos, xerrades, tallers i presentacions relacionades amb les herbes els dies 12, 13 i 14 de juny.

El Remeiart culmina amb la Fira del diumenge 21 de juny al Castell De Penyafort, i que esdevé un punt de trobada de totes aquelles persones que treballen amb les herbes remeieres des de les vessants científiques, terapèutiques, gastronòmiques, artístiques, cosmètiques, etc.

Podreu trobar tota la informació a www.remeiart.com

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com