Comunicat

Comunicat

18 oct. 2017 | Noticies

L’Associació del Comerç del Foix i la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP)

COMUNICAT :

L’Associació del Comerç del Foix i la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) estem treballant en l’organització de la 1a Trobada d’Entitats del Comerç del Gran Penedès.

Es tracta de promoure una reunió de representants d’entitats associatives del Penedès i el Garraf que treballen per la dinamització, el creixement i la millora del comerç de proximitat. La intenció d’aquest acte és conèixer els models de funcionament de les associacions, com també les propostes que es fan des de les mateixes municipalitats.

Aquesta primera edició tindrà lloc a Santa Margarida i els Monjos, divendres 22 de setembre. El programa començarà a dos quarts de d’onze, al Molí del Foix. La directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Sra. Muntsa Vilalta, assistirà al dinar de treball.

Els organitzadors compartim el propòsit que aquesta trobada prengui periodicitat anual i que sigui itinerant, de manera que cada vegada tingui escenari en una població diferent de les nostres comarques.

Santa Margarida i els Monjos, 20 de juliol de 2017

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com