Compra a prop i descobreix el teu entorn

Compra a prop i descobreix el teu entorn

23 oct. 2017 | Campanyes

Els Ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos, Castellet i la Gornal i Olèrdola començaran aquest dijous dia 19 la tercera edició de la campanya ‘Compra a prop i descobreix el teu entorn’, adreçada a enfortir el comerç local i promoure els elements turístics del territori.

La iniciativa pretén premiar les accions de compra en els establiments dels tres municipis amb regals d'entrades per a equipaments turístics, àpats a restaurats o visites a cellers, entre altres.

La campanya implica aquest any 136 establiments de les tres localitats amb la col·laboració de tots els establiments de L’Associació de Comerciants “COMERÇ DEL FOIX” i té per objectiu que el veïnat de cadascuna de les poblacions conegui l’oferta comercial i turística de la resta i aconseguir així la promoció de productes de proximitat, elaborats i comercialitzats des del territori i donar a conèixer els recursos turístics i les experiències que ofereixen els tres territoris. La campanya inclourà enguany 78 premis.

Per participar a la campanya Compra a prop i descobreix el teu entorn cal emplenar una butlleta i deixar-la a les urnes que hi haurà als establiments col·laboradors. Entre totes les butlletes emplenades es farà un sorteig amb una seixantena de premis, que inclouen àpats a restaurants, visites turístiques, visites a cellers o lots de productes d’alimentació.

La campanya es durà a terme entre el 19 d’octubre i el 19 de novembre i està enfocada al veïnat dels tres municipis, si bé hi podrà participar tothom que compri en els establiments adherits.

El sorteig es farà el dia 23 de novembre i els premis es lliuraran en un acte públic el 29 de novembre a les 19.30 h, al Molí del Foix de Santa Margarida i els Monjos.

La presentació de Compra a prop i Descobreix el teu entorn, s’ha dut a terme aquest migdia a la galeria d’art Palmadotze de Santa Margarida i els Monjos, un dels establiments col·laboradors de la campanya, amb la presència de l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret i dels alcaldes d’Olèrdola, Lucas Ramírez, i de Castellet i la Gornal, Miquel Delgado.

Parcs del Penedès

La campanya és una iniciativa de treball conjunt dins el projecte Parcs del Penedès.

Aquest va néixer l’any 2014 de la col·laboració entre els Ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos, Olèrdola i Castellet i la Gornal per promoure elements patrimonials, turístics i comercials.

El projecte Parcs del Penedès, i treballa per promoure els nexes d’unió que tenen dels tres municipis en matèria de promoció econòmica, turisme, activitats culturals, etc.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

Amb els objectius de agrair al la nostre clientela la seva fidelitat, d’incentivar les compres i donar valor afegit a les botigues associades a l’associació del Comerç del Foix inicia la campanya d’Estiu.  Del proper 17 de juny al...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com