Comerç del Foix readapta la campanya d’estiu

Comerç del Foix readapta la campanya d’estiu

8 juny 2014 | Noticies

“EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA. AQUEST ESTIU PAGA EXTRA”

Amb l’objectiu d’incentivar les compres en aquests temps de crisis i donar valor afegit a les botigues associades a l’associació del Comerç del Foix, l’entitat ha pensat en mimar als seus clients fidels amb 3 premis d’estiu. Del proper 11 de juny al 12 de juliol i per sisè any consecutiu es portarà a terme la campanya d’estiu: El Comerç del Foix et cuida. Aquest estiu paga extra.

Per cada acte de compra que es realitzi als diferents establiments associats al Comerç del Foix, prop de cent a tot al municipi, la clientela rebrà butlletes fins que s’exhaureixin i que donaran dret a participar al sorteig de 3 premis d’estiu, un 1er premi de 500 Eurofoix, un 2on de 300 €f i un 3er de 200 €f que es donaran amb uns talonaris, i que es podran gastar a tots el establiments associats.

El sorteig serà el dia 12 de juliol i premiarà la butlleta que coincideixi amb el primer, segon i tercer premi del sorteig Extraordinari d’Estiu de la loteria nacional. El lliurament dels premis esta previst, per al diumenge dia 20 de juliol durant el Ball de Tarda de la Festa Major dels Monjos.

Butlleta Estiu 2014

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com