Comerç del Foix lliura les donacions de la xocolatada solidària a l’hospital Sant Infantil Sant Joan de Déu

Comerç del Foix lliura les donacions de la xocolatada solidària a l’hospital Sant Infantil Sant Joan de Déu

5 febr. 2018 | Noticies

Aquest dilluns dia 5 de febrer, l’Associació de Comerciants del Foix “COMERÇ DE FOIX” ha fet el lliurament de 564.96 €, a l’hospital infantil Sant Joan de Déu i que corresponen a les donacions fetes per la gent que va assistir a la Xocolatada Solidària de la Fira de Nadal de Santa Margarida i els Monjos, el passat 10 de desembre.

La Xocolatada Solidaria és una iniciativa dels socis del COMERÇ DEL FOIX que recull les aportacions voluntàries les persones que s’acosten a l’estan que l’entitat munta cada any a la Fira de Nadal de Santa Margarida i Els Monjos, per degustar  la xocolata  i la coca artesanes que ofereixen  els establiments del Comerç del Foix.

La quantitat recollida a la Fira de Nadal va ser de 282,48 € i l’associació ha doblat aquesta quantitat fins a arribar als 564,96 € que s’han lliurat avui als representants de l’hospital.

Santa Margarida i els Monjos

5 de febrer de 2018.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com