Comerç del Foix inaugura la senyalització comercial.

Comerç del Foix inaugura la senyalització comercial.

31 gen. 2010 | Noticies

L’associació de comerciants “COMERÇ DEL FOIX” de Sta. Margarida i Els Monjos amb el suport de l’Ajuntament, Diputació i el departament De Comerç de Generalitat de Catalunya, ha muntat tres monòlits d’informació i senyalització comercial que seran els primers d'un conjunt que tindran per objectiu posicionar tots els establiments de l’associació dins del municipi, amb la clara intenció de, que a part dels mateixos vilatans, els visitants del mercat a l'aire lliure i dels polígons industrials coneguin el nombre i gran varietat d’oferta que té el poble amb comerç i serveis.

Aquestes accions ressegueixen la intenció, començada ja fa mes d’un any, de donar a conèixer i comunicar l’existència d'un seguit de comerços i empreses de serveis que no paren de fer accions i campanyes per dinamitzar tots els sectors comercials del municipi.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com