Comerç del Foix enceta la Campanya d’Estiu

Comerç del Foix enceta la Campanya d’Estiu

9 juny 2016 | Campanyes

EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA. AQUEST ESTIU PAGA EXTRA

Amb els objectius de agrair al la nostre clientela la seva fidelitat, d’incentivar les compres i donar valor afegit a les botigues associades a l’associació del Comerç del Foix, l’entitat ha pensat en mimar als seus clients amb 3 premis especials d’estiu.

 Del proper 10 de juny al 9 de juliol i per tercer consecutiu es portarà a terme la campanya d’Estiu: El Comerç del Foix et cuida. Aquest estiu paga extra.

 

Per cada acte de compra que es realitzi als diferents establiments associats, prop de un centenar a tot al municipi, la clientela rebrà butlletes fins que s’exhaureixin i que donaran dret a participar al sorteig de 3 premis de la Paga extra d’estiu,  un 1er premi de 500 Eurofoix, un 2on de 300 €f i un 3er de 200 €f que es donaran amb els talonaris de l’Associació, i que es podran gastar a tots el establiments associats a Comerç del Foix.

 

 El sorteig serà el dia 9 de juliol i premiarà la butlleta que coincideixi amb el primer, segon i tercer premi del sorteig Extraordinari d’Estiu de la loteria nacional. El lliurament dels premis esta previst, per al diumenge dia 17 de juliol durant el Ball de Tarda de la Festa Major dels Monjos.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

Amb els objectius de agrair al la nostre clientela la seva fidelitat, d’incentivar les compres i donar valor afegit a les botigues associades a l’associació del Comerç del Foix inicia la campanya d’Estiu.  Del proper 17 de juny al...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com