Comerç del Foix enceta la campanya de Nadal amb la gran Mega Panera

Comerç del Foix enceta la campanya de Nadal amb la gran Mega Panera

1 des. 2022 | Campanyes

Per dotze any consecutiu l’Associació Comerç del Foix de Santa Margarida i Els Monjos inicia aquest 3 de desembre la Campanya de Nadal amb la Mega Panera Virtual, la mes gran del Penedès, promoció ja tradicional i esperada que aquest any arriba a la xifra de 3.700€ aproximadament en productes i serveis  de totes les aportacions dels  establiments associats.

Per cada compra que es realitzi als establiments associats al Comerç del Foix, s’obsequiarà amb butlletes per participar en el sorteig de la Mega Panera.

Els premis seran: un PRIMER PREMI de +- 1400 €, un SEGON PREMI de +- 1200 € i un TERCER PREMI de +- 900 €.

Aquest  any com a novetat, també farem 3  premis extres de 50€ (eurofoix) per gastar als establiments associats a traves de sortejos per les xarxes socials.

El sorteig serà el dia 9 de gener al local de l’associació amb la presencia de membres de la Junta i de la Regidoria de Comerç.

La panera consisteix amb 3 talonaris de vals a on estan consignades totes i cadascuna de les aportacions en productes i serveis dels establiments associats

Actualitat...

Publicacions Relacionades

EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

Amb els objectius de agrair al la nostre clientela la seva fidelitat, d’incentivar les compres i donar valor afegit a les botigues associades a l’associació del Comerç del Foix inicia la campanya d’Estiu.  Del proper 17 de juny al...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com