Comerç del Foix enceta la campanya de Nadal amb la gran Mega Panera.

Comerç del Foix enceta la campanya de Nadal amb la gran Mega Panera.

28 nov. 2016 | Campanyes

Per novè any consecutiu l’Associació de Comerciants Comerç del Foix de Santa Margarida i Els Monjos inicia aquest dimecres dia 30 de novembre la Campanya de Nadal amb la Mega Panera, la mes gran del Penedès, promoció ja tradicional i esperada, que aquest any arriba al valor de 5.200 € amb productes i serveis de tots els socis amb el afegit de un talonari amb 300 €urofoix per gastar en tots els  establiments associats.

  

Per cada compra que es realitzi als establiments associats a Comerç del Foix, s’obsequiarà amb butlletes per participar en el sorteig de la Mega Panera.

 

El sorteig serà el proper dia 6 de gener, coincidint  les 3 butlletes guanyadores amb els tres premis principals del Sorteig del Nen de la Loteria nacional .

 

La panera consisteix amb un talonari de vals a on estan consignades totes i cadascuna de les aportacions en productes i serveis del centenar de socis que hi participen.

  

Els Monjos, a 29 de novembre de 2016

Actualitat...

Publicacions Relacionades

EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

Amb els objectius de agrair al la nostre clientela la seva fidelitat, d’incentivar les compres i donar valor afegit a les botigues associades a l’associació del Comerç del Foix inicia la campanya d’Estiu.  Del proper 17 de juny al...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com