Comerç del Foix comença la consolidada campanya de LA MONA

Comerç del Foix comença la consolidada campanya de LA MONA

1 abr. 2012 | Campanyes

Aquesta Pasqua et regalem 7 Mones

L’associació Comerç del Foix inicia a partir del diumenge 18 de març i fins el dijous 5 d’abril la consolidada campanya de La Mona seguint el lema de cada any ‘Aquesta Pasqua et regalem 7 Mones’.

Com les anteriors edicions, durant les tres setmanes de la campanya, per cada compra que es realitza als establiments associats al Comerç del Foix (més 100 establiments adherits), la clientela rebrà butlletes (aquest any es repartiran 30.000) que donarà dret a participar al sorteig de 7 mones de Pasqua que ofereixen a cada forn i fleca especialitzada del municipi.

El sorteig es farà el dijous 5 d’abril a cadascuna de les fleques participants, i la novetat d’enguany és que dels guanyadors/es de les 7 mones entraran en el sorteig del 1r premi, valorat en més de 3000€ en productes de Comerç del Foix, que no va sortir dels números premiats per l’anterior Campanya de Nadal. Aquest segon sorteig d’aquesta campanya tindrà lloc el dijous 12 d’abril a les 12h del migdia a l’Ajuntament.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

Amb els objectius de agrair al la nostre clientela la seva fidelitat, d’incentivar les compres i donar valor afegit a les botigues associades a l’associació del Comerç del Foix inicia la campanya d’Estiu.  Del proper 17 de juny al...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com