Comerç del Foix comença la campanya de LA MONA

Comerç del Foix comença la campanya de LA MONA

23 març 2017 | Campanyes

4ª edició “ENAMONA’T DEL COMERÇ DEL FOIX”

Aquesta Pasqua et regalem 7 Mones

L’associació Comerç del Foix encetarà el dia 22 de març la tradicional campanya de LA MONA, sota el eslògan “ ENAMONA’T DEL COMERÇ DEL FOIX”.

 Com ja es habitual amb aquesta campanya, per cada compra que es realitzi als establiments associats al Comerç del Foix, la clientela rebrà gratuïtament una  butlleta, aquest any es repartiran  50.000 butlletes, que donaran dret a participar al sorteig de 7 mones de Pasqua que ofereixen les fleques i pastisseries del nostre municipi i que seran les especialitats d’aquests mateixos establiments.

Cal remarcar també, que aquest any hi ha una gran novetat: entre els 7 afortunats guanyadors de les Mones, el dilluns dia 24 d’abril, a les dependències de la Biblioteca Municipal de Santa Margarida i els Monjos, es farà un sorteig especial de un talonari de productes i serveis dels establiments de Comerç del Foix, per valor de uns 2000 €.

El sorteig de les Mones serà el Dijous Sant dia 13 d’abril a les 12 del migdia, i tindrà lloc a cadascuna de les fleques, com ja es tradicional.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Ajuntament Santa Margarida i els Monjos...

Amb el suport de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos

Comerç del Foix...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 627 344 145
info@comercdelfoix.com