Campanya de Nadal

Campanya de Nadal

19 des. 2008 | Campanyes

La Campanya de Nadal, és una de les que més èxit i reso ens té, primer per l’acceptació de la clientela habitual i en segon lloc perquè està feta en les dates claus per a tot el comerç.

Consisteix, en el sorteig d’una Mega-Panera feta amb aportacions de totes les persones sòcies, des de qualsevol producte que es pot trobar en el nostre comerç fins qualsevol del serveis que ofereix el Comerç del Foix.

Des de principis de desembre fins el dia de Reis ( 6 de gener), els nostres establiments reparteixen (100.000 butlletes) a cada client/a per cada compra i el dia 6, coincidint amb el sorteig de la Loteria Nacional, es coneix el número guanyador i posteriorment es fa el lliurament del premi en un altra acte.

Objectius:

És una campanya que dóna molt racó mediàtic, perquè entre tots els nostres socis i sòcies aconseguim un lot (Mega-Panera) molt espectacular, entre productes i serveis i a part hem comprovat que se’n parla a tota la comarca.

Així mateix, al ser aportacions de tots els establiments, aconseguim una compenetració i una sinèrgia entre les persones associades, molt gran.

Fa que les nostres clientes i clients, es quedin a comprar al poble i no marxin a fer les seves compres a fora (fidelització), a més hem comprovat que arreu d’aquesta iniciativa han vingut clientes i clients de les rodalies; donat que aquest és un premi que crida molt l’atenció de la gent, amb el qual aconseguim nova clientela esporàdica i amb possibilitat de fidelitzar-la, si són dels petits nuclis urbans de les rodalies.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

Amb els objectius de agrair al la nostre clientela la seva fidelitat, d’incentivar les compres i donar valor afegit a les botigues associades a l’associació del Comerç del Foix inicia la campanya d’Estiu.  Del proper 17 de juny al...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com