Campanya de la Mona del Comerç del Foix

Campanya de la Mona del Comerç del Foix

17 abr. 2023 | Noticies

Aquest dilluns 17 d’abril a les 12.30 h. al local de L’Associació de Comerç del Foix de Santa Margarida i els Monjos, amb presencia de l’alcaldessa de Santa Margarida i Els Monjos Sra. Imma Ferret,  membres de la Junta del Comerç del Foix i participants convocats, ha tingut lloc el sorteig del premi especial de la Campanya de La Mona de Comerç del Foix 2023.

El premi especial de 900 € en productes i serveis  de l’associació ha estat per la Sra. Laia Gomez, veïna de Santa Margarida i Els Monjos, l’ha recollit el Sr. Francisco Gomez i el establiment que l’ha donat es el Forn Esplugas de l’avinguda Mas Catarro,2 de Sta. Margarida i Els Monjos

El talonari amb els premi de l’associació de COMERÇ DEL FOIX, ha estat lliurat, allà mateix, ja que el guanyador estava present al acte.

El  dijous dia 6 d’abril es va fer el lliurament de les  MONES DE PASCUA que van regalar les Pastisseries i Fleques del poble implicades en la tradicional  campanya: Forn 4 Barres – Forn Esplugas – Forn Valls – Forn La Cova, més els establiments que també s’han afegit aquest any al obsequi de Mones i Garlandes dels nostres Forns i Pastisseries: Bon Àrea – Informatica Penedes – Rockery’s Shop – Lecegui Joiers – Autoescola Els Monjos – Hastahg Centre de Formació.
I dels guanyadors de les respectives Mones ha sorgit el guanyador/a del premi especial.

A Santa Margarida i els Monjos, a 17 d’abril de 2023.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com