CAMPANYA DE LA MONA DEL COMERÇ DEL FOIX

CAMPANYA DE LA MONA DEL COMERÇ DEL FOIX

2 maig 2022 | Noticies

Aquest dijous 21 d’abril a les 12.30 h. al local de L’Associació de Comerç del Foix de Santa Margarida i els Monjos, amb presencia de la tècnica de promoció econòmica Jordina Camps, membres de la Junta del Comerç del Foix i participants convocats, ha tingut lloc el sorteig del premi especial de la Campanya de La Mona de Comerç del Foix 2022.

El premi especial de 900 € en productes i serveis de l’associació ha estat per la Sr. Xavi Raventós, veí de La Ràpita de Santa Margarida i Els Monjos, l’ha recollit el Sr. Máximo i el establiment que l’ha donat es el FORN VALLS de l’avinguda Penedes de La Ràpita.

El talonari amb els premi de l’associació de COMERÇ DEL FOIX, ha estat lliurat, allà mateix, ja que el guanyador estava present al acte.

El dijous dia 18 d’abril es va fer el lliurament de les MONES DE PASCUA que van regalar les Pastisseries i Fleques del poble implicades en la tradicional campanya:

FORN 4 BARRES- CAFETERIA FORN LA PACHI- FORN VALLS – FORN LA COVA

I dels guanyadors de les respectives Mones ha sorgit el guanyador del premi especial.

A Santa Margarida i els Monjos, a 21 d’abril de 2022.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com