CAMPANYA DE LA MONA DEL COMERÇ DEL FOIX

CAMPANYA DE LA MONA DEL COMERÇ DEL FOIX

3 maig 2017 | Noticies

Aquest dilluns 24 d’abril a les 12.30 h. A la biblioteca de Santa Margarida i els Monjos, amb presencia de la Alcaldessa i Regidora de Comerç Imma Ferret, , membres de la Junta del Comerç del Foix, participants i públic convocats, ha tingut lloc el sorteig del premi especial de la Campanya de La Mona de Comerç del Foix.

 

 El premi especial de 2000 € en productes i serveis  de l’associació ha estat per la Sra. ALBA RIBAS, veïna de Els Monjos i el establiment que l’ha donat es el FORN CARBONELL de l’avinguda Catalunya de Els Monjos.

 

El talonari amb els premis de l’associació de COMERÇ DEL FOIX, ha estat recollit allà mateix, ja que les totes les guanyadores del  premi de les Mones estaven presents al acte.

 

El  dijous Sant dia 13 d’abril es va fer el lliurament de les  MONES DE PASCUA que com ja es tradicional, van regalar les Pastisseries i Fleques del poble implicades en la campanya:

FLECA J. CARBONELL- FORN 4 BARRES- PASTISSERIA LA MARGARIDENSE

FORN DE PA ESPLUGAS- FORN VALLS – FORN LA COVA

I dels guanyadors de les respectives Mones han sorgit les guanyadores del premi especial.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com