Assemblea general i sopar de germanor de Comerç del Foix

Assemblea general i sopar de germanor de Comerç del Foix

3 des. 2010 | Noticies

El passat 1 de desembre es va celebrar, com cada any, l’Assemblea General del Comerç de Foix, a Sta Margarida i els Monjos, seguida pel Sopar de Germanor de l’entitat.

Va tenir una gran afluència d’associats, i es varen tractar un seguit de temes molt interessants per la consolidació i dinamització d’aquesta associació de comerç, entre ells la campanya de Nadal amb la Mega Panera del Comerç del Foix, la participació en el Caga Tió dels Monjos i La Ràpita, i la Recollida Solidaria de Joguines per als infants del municipi.

Es va fer la presentació de la nova Tresorera, Sra. Montserrat Ruiz, de Farmàcia Ràfols, i van prendre la paraula el President de l’Associació, Sr. Eloi Llordès i el Dinamitzador, Sr. Joan A. Calaf.

Aquests tipus d’actes, el sopar de germanor, estan molt ben valorats pels associats ja que és una oportunitat per trobar-se i compartir inquietuds per encarar un any nou conjuntament.

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com