Agraïment campanya ens reactivem 2020

Agraïment campanya ens reactivem 2020

20 jul. 2020 | Noticies

Us fem saber el número guanyador de la Campanya “Ens Reactivem”, de Comerç del Foix. El número guanyador és el 56.342 i, esperen trobar ben aviat a la persona guanyadora.

Us volem agrair en nom de Comerç del Foix, l’associació de Comerciants que aplega el 80 per cent del Comerç, Hosteleria i Serveis del poble i, a tota la gent, entitats i ajuntament, el vostre ajut, el vostre escalf i la vostre fidelitat en vers del nostre Comerç de proximitat.

En aquest temps tan convuls, hem après que tots som necessaris, ens necessitem, el Comerç a Vosaltres i Vosaltres al Comerç.

Us demanen que penseu amb tot el retorn que ens donen els nostres establiments, a nivell fiscal social i de sostenibilitat, que no us donaran cap de les grans Plataformes de comerç electrònic, ja que son diners sense retorn a la comunitat.

Sense retorn ni impostos, no hi ha ajudes a les entitats, no hi ha pensions, no hi ha Ensenyament públic de qualitat ni Sanitat publica.

Moltes gracies per confiar amb les vostres botigues que són els vostres veïns i veïnes. Bona Festa Major!!! I Molta sort!!!

Actualitat...

Publicacions Relacionades

Nota de Premsa

Nota de Premsa

Ens plau comunicar què El Comerç del Foix i Mútua General de Catalunya han arribat a un acord i a partir de l’1 de Novembre els socis podreu gaudir dels avantatges en assegurances de salut. L’Oficina col·laboradora es troba al Vendrell i ven aviat es posaran en...

Comerç del Foix...
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos...
Diputació Barcelona...
Consorci de Comerç Artesania i Moda de Barcelona...
Generalitat de Catalunya...

CONTACTA

Associació de Comerciants el Foix

C/ Sant Josep, núm. 1, 1er
08730 Santa Margarida i els Monjos
Per a més informació: 938 186 382
info@comercdelfoix.com