Introdueix les teves dades d'usuariRecupera la contrasenya!
22/06/2023

EL COMERÇ DEL FOIX al teu costat, Campanya d’Estiu

Amb els objectius de agrair al la nostre clientela la seva fidelitat, d’incentivar les compres i donar valor afegit a les botigues associades a l’associació del Comerç del Foix inicia la campanya d’Estiu.

 Del proper 17 de juny al 13 de juliol i per desè any consecutiu es portarà a terme la campanya d’Estiu: El Comerç del Foix al teu costat, Campanya d’Estiu

Per cada acte de compra que es realitzi als diferents establiments associats, la clientela rebrà butlletes fins que s’exhaureixin i que donaran dret a participar al sorteig de 3 premis de la Paga extra d’estiu,  un 1er premi de +- 350 € un 2on de +-300 € i un 3er de+- 225 € en productes i serveis dels nostres establiments associats. També, es sortejaran 3 premis mes per Xarxes Socials. En total a prop de 1500€ en premis.
 
 El sorteig serà el dia 13 de juliol a les dependències del local de l’associació a Santa Margarida i els Monjos. El lliurament dels premis esta previst, per al diumenge dia 23 de juliol durant el Ball de la Festa Major.

  • Comerç del Foix
  • Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
  • Diputació de Barcelona
  • Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya
  • Generalitat de Catalunya