Introdueix les teves dades d'usuariRecupera la contrasenya!
16/01/2022

LLIURAMENT DE LA MEGA PANERA DEL COMERÇ DEL FOIX

Aquest dilluns dia 17 de gener s’ha fet el lliurament del 1er i 2on premi de la Mega Panera del Comerç del Foix.

Aquest es el dotze any consecutiu que es fa aquesta campanya de promoció del comerç local, ja arrelada tant per la seva difusió com per la bona acceptació que te entre els veïns i els visitants de la vila. Aquest any la xifra ha arribat a mes de 4.000 €  assolit entre totes les aportacions dels associats .

Les butlletes  s’han anat repartint gratuïtament entre tots els clients que feien  les seves compres de Nadal a els establiments de l’associació del COMERÇ DEL FOIX. Aquest any s’han repartit 70.000 butlletes. El sorteig va ser el dia 10 de gener al local de l’associació, en presencia dels membres de la Junta i de l’alcaldessa i regidora de Comerç Sra. Imma ferret.

El 1er premi es per la Sra. Vanessa Valle Lozano, veïna de Santa Margarida i Els Monjos. El premi esta valorat  en uns 1.700 € en productes i serveis del establiments adherits a la Associació, el premi ha estat entregat  al Establiment  CLAREL–EL MONJOS per part de la seva responsable la Sra. Monica Canalias i el gestor dinamitzador de COMERÇ DEL FOIX  Joan Ant. Calaf.

 El 2on premi d’aproximadament 1.300€ es per el Sr. Jordi Sánchez Rico veí de Navàs  i l’ha lliurat la ESTACIÓ DE SERVEI PINS OIL de La Ràpita.

                                           Els Monjos, a 17 de gener de 2022.

  • Comerç del Foix
  • Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
  • Diputació de Barcelona
  • Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya
  • Generalitat de Catalunya