Introdueix les teves dades d'usuariRecupera la contrasenya!

Grup Resettecnic

Grup Resettecnic
Grup Resettecnic

Empresa

A Resettecnic oferim solucions informàtiques a mida, adaptades a qualsevol tipologia d'empresa. Englobant les diferents àrees que en formen part. Hardware, Software, Xarxes de Manteniment Informàtic, Seguretat, Assessorament, Telecomunicacions, Sonorització, Venda i reparació d'Equips, ...

Cada empresa és diferent, i les seves necessitats també, per això a Resettecnic realitzem un estudi personalitzat, per tal de poder servir la millor oferta qualitat preu.

Un dels nostres objectius principals com a empresa és oferir als nostres clients eines i serveis que aportin el màxim rendiment, amb els costos més baixos possibles, sense que això comporti en cap moment una pèrdua de qualitat.

MANTENIMENT INFORMÀTIC

En els últims anys, el món de la informàtica està marcat pels seus continus progressos, aquests concebeixen nombroses eines que faciliten el treball diari, però per altra banda, també comporten sistemes més complexos que precisen de coneixements més especialitzats.

Per això, Resettecnic posa a la seva disposició, tot el seu departament tècnic de manteniment informàtic, telecomunicacions i sonorització, perquè vostè no paralitzi el funcionament quotidià de la seva empresa

Sol·liciti una visita i Resettecnic desplaçarà un tècnic sense cap cost, per recopilar tota la informació sobre el seu sistema.

Aquesta informació serà estudiada per poder informar de l'estat del seu sistema i mostrar possibles millores.

Manteniment informàtic integral de tots els terminals i servidors, que es troben revisats i actualitzats mitjançant assistències periòdiques.

ALS PROBLEMES, SOLUCIONS !!!

Grup ResettecnicGrup ResettecnicGrup Resettecnic

descompte del 5% en pàgines web

Imprimir descompte ⇒

  • Comerç del Foix
  • Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
  • Diputació de Barcelona
  • Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya
  • Generalitat de Catalunya