Introdueix les teves dades d'usuariRecupera la contrasenya!

Fes-te Soci/a de Comerç del Foix...
No saps com fer-ho?

Informa't aquí ⇒

Campanyes promocionals

01/12/2013 - 06/01/2014 Campanya

Comerç del Foix enceta la campanya de Nadal amb la gran Mega Panera

Per sisè any consecutiu L’associació Comerç del Foix de Santa Margarida i Els Monjos encetarà aquest diumenge dia 1 de desembre la Campanya de Nadal amb la Mega Panera, la mes gran del Penedès, promoció ja tradicional i esperada que aquest any torna a superar la xifra de 5000€, uns 5400€ aproximadament en productes i serveis de totes les aportacions dels establiments associats.


Per cada compra que es realitzi als establiments associats al Comerç del Foix, s’obsequiarà amb butlletes per participar en el sorteig de la Mega Panera.

El sorteig serà el proper dia 6 de gener, coincidint les butlletes guanyadores amb el Sorteig del Nen de la Loteria nacional .

La panera consisteix amb un talonari de vals a on estan consignades totes i cadascuna de les aportacions en productes, serveis i metàl·lic del centenar de socis que hi participen.

13/06/2013 - 13/07/2013 Campanya

El Comerç del foix et cuida. Aquest estiu paga extra

Les botigues i establiments associats al Comerç del Foix volen cuidar i mimar a la seva clientela fidel amb una Paga Extra d’estiu, amb l’objectiu d’incentivar les compres al comerç local i de proximitat. 

Durant un mes, del 13 de juny al 13 de juliol, i per cinquè any consecutiu, es portarà a terme la campanya d’estiu: El Comerç del Foix et cuida! Aquest estiu paga extra. 

Per cada compra que es realitzi als diferents establiments associats al Comerç del Foix, prop de cent a tot al municipi, la clientela rebrà butlletes per participar en el sorteig. En total seran cent mil butlletes que optaran al premi i que donaran dret a participar al sorteig d’una Paga Extra d’estiu, que consisteix en 1.000 € en forma de talonari i que es podrà gastar a tots el establiments associats.

El sorteig serà el dia 13 de juliol i premiarà la butlleta que coincideixi amb el 1r premi del Sorteig extraordinari d’estiu de la Loteria Nacional. El lliurament del premi està previst pel diumenge dia 21 de juliol durant el Ball de Tarda de la Festa Major dels Monjos.

08/03/2013 - 28/03/2013 Campanya

Comerç del Foix comença la tradicional campanya de LA MONA:

L’associació Comerç del Foix encetarà el dia 8 de març la tradicional campanya de LA MONA. Aquesta Pasqua et regalem 7 Mones.

Per cada compra que es realitzi als establiments associats al Comerç del Foix, la clientela rebrà butlletes, aquest any es repartiran 25000 butlletes, que donarà dret a participar al sorteig de 7 mones de Pasqua que ofereixen les fleques i pastisseries del nostre municipi. Aquestes seran les especialitats d’aquests mateixos establiments. 

El sorteig serà el Dijous Sant dia 28 de març a les 12 del migdia, i tindrà lloc a cadascuna de les fleques

01/12/2012 - 18/01/2013 Campanya

Comerç del Foix enceta la campanya de Nadal amb la Mega Panera Virtual

Per cinquè any consecutiu L’associació Comerç del Foix de Santa Margarida i Els Monjos encetarà aquest dissabte dia 1 de desembre la Campanya de Nadal amb la Mega Panera, promoció ja tradicional i esperada que aquest any supera la xifra de 5000€ en productes i serveis de les aportacions de tots els establiments associats.

Per cada compra que es realitzi als establiments associats al Comerç del Foix, s’obsequiarà amb butlletes per participar en el sorteig de la Mega Panera.

El sorteig serà el proper dia 18 de gener, coincidint amb la Festa Major d’hivern de Els Monjos.

La panera consisteix amb un talonari de vals a on estan consignades totes i cadascuna de les aportacions en productes, serveis i metàl·lic del centenar de socis que hi participen.
 

17/06/2012 - 22/07/2012

EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA. AQUEST ESTIU PAGA EXTRA

Aquest diumenge dia 22 de juliol, durant el Ball de Tarda de la Festa major, ha tingut lloc el Sorteig de la Campanya D’Estiu de l’associació de comerciants de Santa Margarida I Els Monjos “EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA. AQUEST ESTIU PAGA EXTRA”
El sorteig es va fer amb la col·laboració de uns nens i nenes del poble que van extreure les boles corresponents al premi i amb la presencia de tot el públic del Ball, el regidor de Cultura sr. Andreu Clemente, membres de la Junta del Comerç del Foix i el seu dinamitzador comercial.
El numero premiat ha estat el 50.701 que li correspon el premi de 1000 € en efectiu.
La promoció ha durat del 17 de juny al 22 de juliol i es varen repartir 70.000 butlletes.

01/04/2012 - 05/04/2012 Campanya

Campanya de LA MONA

L’associació Comerç del Foix ha dut a terme la cloenda de la campanya de la
Mona, que cada any es celebra al municipi. Enguany aquest sorteig tenia un
al·licient afegit ja que entre els agraciats amb el sorteig de les mones de
Pasqua, que es va fer el passat 5 d’abril, s’ha realitzat un segon sorteig
per atorgar el primer premi de la mega panera virtual que va quedar desert
del sorteig de Nadal.

El sorteig final de la campanya ha tingut lloc avui dijous al migdia al Saló
de Plens de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb presència de
l’alcaldessa Imma Ferret i membres de la Junta del Comerç del Foix. A l’acte
s’hi han aplegat els guanyadors de les 7 mones de Pasqua que es van sortejar
el passat 5 d’abril als establiments col·laboradors de la campanya: fleca J.
Carbonell, forn 4 Barres, pastisseria La Margaridense, forn de pa Esplugas,
forn Valls, pastisseria Pachi i forn La Cova.

Entre les persones afortunades s’ha procedit a sortejar el primer premi de
la mega panera, que ha correspost finalment a la sadurninenca Montserrat
Suñé, clienta assídua de la pastisseria La Margaridense, que és qui ha donat
la papereta premiada.

El primer premi de la mega panera està valorat en 3000 euros en productes i
serveis dels associats de Comerç del Foix.

01/12/2011 - 07/01/2012 Campanya

Nova Megapanera de l'associació de Comerciants del Foix

L'associació Comerç del Foix ha organitzat un seguit d'activitats per aquestes festes nadalenques adreçades a promoure les compres al municipi i a donar a conèixer els seus productes i serveis.

Així, durant els propers dies, els establiments adscrits a Comerç del Foix regalaran butlletes per al sorteig d'una "Megapanera" amb aportacions del centenar de socis de l'entitat. El sorteig serà aquest any el dia 13 de gener al local de la Societat La Margaridoia, abans del sopar de celebració, en els actes de la nostra Festa Major d'hivern.

La panera inclourà productes i serveis per un valor de més 6.000 euros amb aportacions gastronòmiques, de restauració, formació, lleure i activitats, entre altres.

01/05/2011 - 31/05/2011 Campanya

Promocions mensuals del Comerç del Foix

El proper mes de maig comencen les accions previstes de l'Associació del Comerç del Foix per desenvolupar un seguit de promocions mensuals de tots els associats.

Aquestes promocions mensuals es publiciten a través de díptics, fulletons, és a dir publicitat directa a tot el municipi, al mercat dels diumenges i a les empreses dels polígons de la localitat.

L'objectiu d'aquestes accions és aconseguir que Comerç del Foix pugui ser un referent de serveis, restauració i comerç a la comarca, per les facilitats, per la presència, per la qualitat i per l'atenció al client que volen oferir com exponents del Comerç de Proximitat.

10/07/2010 - 10/07/2010 Campanya

Lliurament dels premis de la campanya d'estiu del Comerç del Foix

El dia 18 de juliol es va fer el lliurament del premi de la campanya d'estiu del Comerç del Foix, els premis son tres estades a per a dues persones a l'Hotel de 5 estrelles LE MERIDIEN-RA .

Els guanyadors de cadascuna de les estades han estat els posseïdors de les tres butlletes coincidents amb els tres números premiats del Sorteig d'Estiu del dia 10 de juliol de la loteria nacional.

La butlletes va ser lliurades en un acte, als locals on es va donar el número guanyador.

Els xecs regal amb el premi es van entregar als seus guanyadors durant el Ball de Tarda de la Festa Major dels Monjos, el dia 18 de juliol.

01/02/2010 - 28/02/2010 Campanya

Comerç del Foix inaugura la senyalització comercial.

L’associació de comerciants “COMERÇ DEL FOIX” de Sta. Margarida i Els Monjos amb el suport de l’Ajuntament, Diputació i el departament De Comerç de Generalitat de Catalunya, ha muntat tres monòlits d’informació i senyalització comercial que seran els primers d'un conjunt que tindran per objectiu posicionar tots els establiments de l’associació dins del municipi, amb la clara intenció de, que a part dels mateixos vilatans, els visitants del mercat a l'aire lliure i dels polígons industrials coneguin el nombre i gran varietat d’oferta que té el poble amb comerç i serveis.

Aquestes accions ressegueixen la intenció, començada ja fa mes d’un any, de donar a conèixer i comunicar l’existència d'un seguit de comerços i empreses de serveis que no paren de fer accions i campanyes per dinamitzar tots els sectors comercials del municipi.

« 1 2 3 4 5 6 »

  • Comerç del Foix
  • Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
  • Diputació de Barcelona
  • Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya
  • Generalitat de Catalunya