Introdueix les teves dades d'usuariRecupera la contrasenya!

Fes-te Soci/a de Comerç del Foix...
No saps com fer-ho?

Informa't aquí ⇒

Campanyes promocionals

07/06/2017 - 07/06/2017 Campanya

EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA. AQUEST ESTIU PAGA EXTRA

Amb els objectius de agrair al la nostre clientela la seva fidelitat, d’incentivar les compres i donar valor afegit a les botigues associades a l’associació del Comerç del Foix, l’entitat ha pensat en mimar als seus clients amb 3 premis especials d’estiu.

 

 Del proper 10 de juny al 8 de juliol i per quart any consecutiu es portarà a terme la campanya d’Estiu: El Comerç del Foix et cuida. Aquest estiu paga extra.

 

Per cada acte de compra que es realitzi als diferents establiments associats, prop de un centenar a tot al municipi, la clientela rebrà butlletes fins que s’exhaureixin i que donaran dret a participar al sorteig de 3 premis de la Paga extra d’estiu,  un 1er premi de 400 Eurofoix, un 2on de 200 €f i un 3er de 100 €f que es donaran amb els talonaris de l’Associació, i que es podran gastar a tots el establiments associats a Comerç del Foix.

 

 El sorteig serà el dia 8 de juliol i premiarà la butlleta que coincideixi amb el primer, segon i tercer premi del sorteig Extraordinari d’Estiu de la loteria nacional. El lliurament dels premis esta previst, per al diumenge dia 16 de juliol durant el Ball de Tarda de la Festa Major dels Monjos.

DESCARREGAR BUTLLETA (PDF)

03/05/2017 - 03/05/2017 Campanya

CAMPANYA DE LA MONA DEL COMERÇ DEL FOIX

Aquest dilluns 24 d’abril a les 12.30 h. A la biblioteca de Santa Margarida i els Monjos, amb presencia de la Alcaldessa i Regidora de Comerç Imma Ferret, , membres de la Junta del Comerç del Foix, participants i públic convocats, ha tingut lloc el sorteig del premi especial de la Campanya de La Mona de Comerç del Foix.

 

 El premi especial de 2000 € en productes i serveis  de l’associació ha estat per la Sra. ALBA RIBAS, veïna de Els Monjos i el establiment que l’ha donat es el FORN CARBONELL de l’avinguda Catalunya de Els Monjos.

 

El talonari amb els premis de l’associació de COMERÇ DEL FOIX, ha estat recollit allà mateix, ja que les totes les guanyadores del  premi de les Mones estaven presents al acte.

 

El  dijous Sant dia 13 d’abril es va fer el lliurament de les  MONES DE PASCUA que com ja es tradicional, van regalar les Pastisseries i Fleques del poble implicades en la campanya:

FLECA J. CARBONELL- FORN 4 BARRES- PASTISSERIA LA MARGARIDENSE

FORN DE PA ESPLUGAS- FORN VALLS - FORN LA COVA

I dels guanyadors de les respectives Mones han sorgit les guanyadores del premi especial.

23/03/2017 - 23/03/2017 Campanya

Comerç del Foix comença la campanya de LA MONA

Aquesta Pasqua et regalem 7 Mones

L’associació Comerç del Foix encetarà el dia 22 de març la tradicional campanya de LA MONA, sota el eslògan “ ENAMONA’T DEL COMERÇ DEL FOIX”.

 Com ja es habitual amb aquesta campanya, per cada compra que es realitzi als establiments associats al Comerç del Foix, la clientela rebrà gratuïtament una  butlleta, aquest any es repartiran  50.000 butlletes, que donaran dret a participar al sorteig de 7 mones de Pasqua que ofereixen les fleques i pastisseries del nostre municipi i que seran les especialitats d’aquests mateixos establiments.

Cal remarcar també, que aquest any hi ha una gran novetat: entre els 7 afortunats guanyadors de les Mones, el dilluns dia 24 d’abril, a les dependències de la Biblioteca Municipal de Santa Margarida i els Monjos, es farà un sorteig especial de un talonari de productes i serveis dels establiments de Comerç del Foix, per valor de uns 2000 €.

El sorteig de les Mones serà el Dijous Sant dia 13 d’abril a les 12 del migdia, i tindrà lloc a cadascuna de les fleques, com ja es tradicional.

06/02/2017 - 06/02/2017 Campanya

LLIURAMENT DE LA MEGA PANERA DEL COMERÇ DEL FOIX

Aquest dilluns es va fer el lliurament  del 2on i 3er Premi de la Mega Panera del Comerç del Foix.

 

Aquest es el novè any consecutiu que es fa aquesta campanya de promoció del comerç local, ja arrelada tant per la seva difusió com per la bona acceptació que te entre els veïns i els visitants de la vila. Aquest any la xifra ha arribat a mes de 5.200 €  assolit entre totes les aportacions dels associats .

 

Les butlletes  s’han anat repartint gratuïtament entre tots els clients que feien  les seves compres de Nadal a els establiments de l’associació del COMERÇ DEL FOIX. Aquest any s’han repartit 100.000 butlletes. El sorteig va ser el dia 6 de gener coincidint amb el Sorteig del Nen  de la loteria nacional.

 

El 1er premi de la Mega  Panera ha quedat desert  al no sortir la butlleta guanyadora, però l’associació afegirà el premi per la propera campanya  EL COMERÇ DEL FOIX ET REGALA LA MONA

 

El Segon premi es per la Sra. CECILIA FREIXEDAS MORA , veïna de Els Monjos i la donat la FLORISTERIA RUTH de Els Monjos. Premi valorat  en uns 1700 €.

El tercer premi valorat en uns 1.100 € es per el Sr. RAFAEL LOPEZ PEREZ veí de Els Monjos i la butlleta guanyadora l’ha donat la FLECA ESPLUGAS, també de Els Monjos.

 

Els Monjos a 6 de febrero de 2017.

 

29/11/2016 - 31/12/2016 Campanya

Comerç del Foix enceta la campanya de Nadal amb la gran Mega Panera.

Per novè any consecutiu l’Associació de Comerciants Comerç del Foix de Santa Margarida i Els Monjos inicia aquest dimecres dia 30 de novembre la Campanya de Nadal amb la Mega Panera, la mes gran del Penedès, promoció ja tradicional i esperada, que aquest any arriba al valor de 5.200 € amb productes i serveis de tots els socis amb el afegit de un talonari amb 300 €urofoix per gastar en tots els  establiments associats.

  

Per cada compra que es realitzi als establiments associats a Comerç del Foix, s’obsequiarà amb butlletes per participar en el sorteig de la Mega Panera.

 

El sorteig serà el proper dia 6 de gener, coincidint  les 3 butlletes guanyadores amb els tres premis principals del Sorteig del Nen de la Loteria nacional .

 

La panera consisteix amb un talonari de vals a on estan consignades totes i cadascuna de les aportacions en productes i serveis del centenar de socis que hi participen.

  

Els Monjos, a 29 de novembre de 2016

01/03/2016 - 14/04/2016 Campanya

Comerç del Foix comença la campanya de LA MONA: 3a edició “ENAMONA’T DEL COMERÇ DEL FOIX”

Aquesta Pasqua et regalem 8 Mones

 L’associació Comerç del Foix encetarà el dia 2 de març la tradicional campanya de LA MONA, sota el eslògan ENAMONA’T DEL COMERÇ DEL FOIX.

Com ja es habitual amb aquesta campanya, per cada compra que es realitzi als establiments associats al Comerç del Foix, la clientela rebrà gratuïtament una  butlleta, aquest any es repartiran  30.000 butlletes, que donaran dret a participar al sorteig de 8 mones de Pasqua que ofereixen les fleques i pastisseries del nostre municipi i que seran les especialitats d’aquests mateixos establiments.

Cal remarcar també, que aquest any hi ha una gran novetat: entre els 8 afortunats guanyadors de les Mones, el dijous dia 31 de març, a les dependències del Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, es farà un sorteig especial de dos talonaris de productes i serveis dels establiments de Comerç del Foix. Un per valor de 1700 € i un altre per valor de 1.000 €

El sorteig de les Mones serà el Dijous Sant dia 24 de març a les 12 del migdia, i tindrà lloc a cadascuna de les fleques, com ja es tradicional.

 

01/12/2015 - 06/01/2016 Campanya

Comerç del Foix enceta la campanya de Nadal amb la gran Mega Panera

Per vuitè any consecutiu L’associació Comerç del Foix de Santa Margarida i Els Monjos inicia aquest diumenge dia 29 de novembrelaCampanya de Nadal amb la Mega Panera, la mes gran del Penedès,promoció ja tradicional i esperadaque aquest any arriba a la xifra de 5200 € aproximadament en productes i serveis  de totes les aportacions dels  establiments associats.

 

 

Per cada compra que es realitzi als establiments associats al Comerç del Foix,s’obsequiarà amb butlletes per participar en el sorteig de la Mega Panera.

 

El sorteig serà el proper dia 6de gener, coincidint  les 3 butlletes guanyadores amb els tres premis principals del Sorteig del Nen de la Loteria nacional .

 

La panera consisteix amb un talonari de vals a on estan consignades totes i cadascuna de les aportacions en productes i serveis del centenar de socis que hi participen.

29/10/2015 - 30/11/2015 Campanya

Compra a prop i descobreix el teu entorn

Obsequis i experiències dels establiments adherits a la campanya

 

Seguir llegint

01/12/2014 - 06/01/2015 Campanya

Comerç del Foix enceta la campanya de Nadal amb la gran Mega Panera

Per setè any consecutiu L’associació Comerç del Foix de Santa Margarida i Els Monjos encetarà aquest diumenge dia 30 de novembrelaCampanya de Nadal amb la Mega Panera, la mes gran del Penedès,promoció ja tradicional i esperadaque aquest any arriba a la xifra de 4700 € aproximadament en productes i serveis de totes les aportacions dels establiments associats.


Per cada compra que es realitzi als establiments associats al Comerç del Foix,s’obsequiarà amb butlletes per participar en el sorteig de la Mega Panera.

El sorteig serà el proper dia 6 de gener, coincidint les 3 butlletes guanyadores amb els tres premis principals del Sorteig del Nen de la Loteria nacional .

La panera consisteix amb un talonari de vals a on estan consignades totes i cadascuna de les aportacions en productes i serveis del centenar de socis que hi participen.

27/03/2014 - 17/04/2014 Campanya

Comerç del Foix comença la campanya de LA MONA: “ENAMONA’T DEL COMERÇ DEL FOIX

L’associació Comerç del Foix encetarà el dia 27 de març la tradicional campanya de LA MONA, sota el eslògan ENAMONA’T DEL COMERÇ DEL FOIX.

Aquest any te algunes novetats, entre les mes significatives i aprofitant la col•laboració entre entitats del municipi, les Mones i Garlandes que sortejarem entre el nostres clients portaran una placa de xocolata commemorativa dels 50 anys del Basket i Hoquei del nostre poble, per unir-nos a les celebracions dels nostres clubs.

Com ja es habitual amb aquesta nostra campanya, per cada compra que es realitzi als establiments associats al Comerç del Foix, la clientela rebrà una butlleta, aquest any es repartiran 30.000 butlletes, que donarà dret a participar al sorteig de 8 mones de Pasqua que ofereixen les fleques i pastisseries del nostre municipi. Aquestes seran les especialitats d’aquests mateixos establiments. 

El sorteig serà el Dijous Sant dia 17 de abril a les 12 del migdia, i tindrà lloc a cadascuna de les fleques

« 1 2 3 4 5 6 »

  • Comerç del Foix
  • Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
  • Diputació de Barcelona
  • Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya
  • Generalitat de Catalunya