Introdueix les teves dades d'usuariRecupera la contrasenya!

Fes-te Soci/a de Comerç del Foix...
No saps com fer-ho?

Informa't aquí ⇒

Campanyes promocionals

29/11/2019 - 06/01/2020 Campanya

Comerç del Foix enceta la campanya de Nadal amb la gran Mega Panera

Per desè any consecutiu l’Associació Comerç del Foix de Santa Margarida i Els Monjos inicia aquest 30 de novembre la Campanya de Nadal amb la Mega Panera Virtual, la mes gran del Penedès, promoció ja tradicional i esperada que aquest any arriba a la xifra de 4.500 € aproximadament en productes i serveis  de totes les aportacions dels  establiments associats.


Per cada compra que es realitzi als establiments associats al Comerç del Foix, s’obsequiarà amb butlletes per participar en el sorteig de la Mega Panera.

El sorteig serà el proper dia 6 de gener, coincidint  les 3 butlletes guanyadores amb els tres premis principals del Sorteig del Nen de la Loteria nacional .

La panera consisteix amb un talonari de vals a on estan consignades totes i cadascuna de les aportacions en productes i serveis del  as prop de un centenar de socis que hi participen.

 

Santa Margarida i els Monjos
26 de novembre de 2019.

12/06/2018 - 12/06/2018 Campanya

Aquest estiu, necessitaràs més mans !

“EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA. AQUEST ESTIU PAGA EXTRA”

Amb els objectius de agrair al la nostre clientela la seva fidelitat, d’incentivar les compres i donar valor afegit a les botigues associades a l’associació del Comerç del Foix, l’entitat ha pensat en mimar als seus clients amb 3 premis especials d’estiu.

Del proper 8 de juny al 7 de juliol i per cinquè any consecutiu es portarà a terme la campanya d’Estiu: El Comerç del Foix et cuida. Aquest estiu paga extra.

Per cada acte de compra que es realitzi als diferents establiments associats, prop de un centenar a tot al municipi, la clientela rebrà butlletes fins que s’exhaureixin i que donaran dret a participar al sorteig de 3 premis de la Paga extra d’estiu,  un 1er premi de 400 Eurofoix, un 2on de 200 €f i un 3er de 100 €f que es donaran amb els talonaris de l’Associació, i que es podran gastar a tots el establiments associats a Comerç del Foix.

El sorteig serà el dia 7 de juliol i premiarà la butlleta que coincideixi amb el primer, segon i tercer premi del sorteig Extraordinari d’Estiu de la loteria nacional. El lliurament dels premis esta previst, per al diumenge dia 22 de juliol durant el Ball de Tarda de la Festa Major dels Monjos.

Santa Margarida i els Monjos

A 5 de juny de 2018.

DESCARREGAR BUTLLETA (PDF)

09/04/2018 - 09/04/2018 Campanya

Jornades culturals Santa Margarida i el Monjos Sant Jordi 2018

Divendres 20 d’abril
TARDA CULTURAL
Lloc: Biblioteca
Horari: 17.30 h.

Espectacle infantil ‘El viatge de James’, a càrrec de Cia Teatre Aula.

Inauguració de l’exposició de dibuixos del jove artista del municipi Manu Viceo.

I en acabar, tallers infantils i la GRAN BOMBOLLADA
 

Diumenge 22 d’abril
PARADES DE SANT JORDI
Lloc: plaça de Pau Casals
Horari: de 10 a 14 h

ACTIVITATS:
Parades de venda per Sant Jordi de roses, llibres i altres A càrrec d’entitats del municipi i
d’establiments del Comerç del Foix.

Parada de la coordinadora dels balls folklòrics Inscripcions obertes als balls.

Tallers per a tota la família i sorteig de lots de llibres

Activitat infantil ‘My Little Carnival’, a càrrec de Plus Arts.

Concerts de gralla, amb el grup Salsa d’Inxa i de rock, amb la formació Trivari

06/04/2018 - 06/04/2018 Campanya

CAMPANYA DE LA MONA DEL COMERÇ DEL FOIX

El  dijous Sant dia 29 de març es va fer el lliurament de les  MONES DE PASCUA que com ja es tradicional, van regalar les Pastisseries i Fleques del poble implicades en la campanya: “ENAMONA’T DEL COMERÇ DEL FOIX”

FLECA J. CARBONELL- FORN 4 BARRES- PASTISSERIA LA MARGARIDENSE

FORN DE PA ESPLUGAS- FORN VALLS - FORN LA COVA

05/04/2018 - 05/04/2018 Campanya

L’Associació de Comerciants COMERÇ DEL FOIX s’afegeix a les accions de la Setma

Crea la teva pròpia Mona es l’acció escollida dins  de la” Setmana del Comerç”  impulsada per el CCAM i feta en col·laboració del Ajuntament de Santa Margarida i Els Monjos  i l’Associació de Comerciants “Comerç del Foix ”.

 Crea la teva pròpia Mona, es un Taller de elaboració de Mones , pensat per infants de primària i fins a 1er d’ESO.

L’acció va tenir lloc el dimecres dia 21 de les 17.00 a les 19.00 h. al Espai Antistana de La Ràpita.

Consisteix en aprendre a fer una mona amb diferents materials de rebosteria. Juntament es fa un berenar ofert per la Associació Comerç del Foix” i emmarcat a la campanya “Enamona’t “ del Comerç del Foix, que te el seu inici el dia 2 de març i acaba el 29 de març. A la associació pertanyen totes les pastisseries i fleques del poble.

Van participar 32 alumnes acompanyats per familiars i amics

Després del berenar i de acabar de elaborar tots els infants les mones, es va fer un sorteig de  la Mona obsequi de Comerç del Foix  i que aquest any es una especialitat de Forn Valls. el guanyador d’aquest any  ha estat el  Rayan. Que vagi de gust!

Santa Margarida i els Monjos

21 de març de 2018.

26/02/2018 - 26/02/2018 Campanya

Comerç del Foix comença la campanya de LA MONA: 5éna edició

L’associació de Comerciants de Santa Margarida i Els Monjos “Comerç del Foix” encetarà el dia 4 de març la tradicional campanya de LA MONA, sota el eslògan ENAMONA’T DEL COMERÇ DEL FOIX.

 Com ja es habitual amb aquesta nostra campanya, per cada compra que es realitzi a tots els establiments associats del Comerç del Foix, la clientela rebrà una  butlleta, aquest any es repartiran  50.000 butlletes, que donaran dret a participar al sorteig de 7 mones de Pasqua que ofereixen les fleques i pastisseries de Santa Margarida i Els Monjos i La Ràpita. Aquestes seran les especialitats d’aquests mateixos establiments.

El sorteig serà el Dijous Sant dia 29 de març a les 12 del migdia, i tindrà lloc a cadascuna de les fleques participants.

16/01/2018 - 16/01/2018

LLIURAMENT DE LA MEGA PANERA DEL COMERÇ DEL FOIX 2017

Aquest dilluns es va fer el lliurament  del1er, 2on i 3er Premi de la Mega Panera Virtual del Comerç del Foix.

Aquest es el novè any consecutiu que es fa aquesta campanya de promoció del comerç local, ja arrelada tant per la seva difusió com per la bona acceptació que te entre els veïns i els visitants de la vila. Aquest any la xifra ha arribat a més de 4.500 € , assolit entre totes les aportacions dels associats .

Les butlletes  s’han anat repartint gratuïtament entre tots els clients que feien  les seves compres de Nadal a els establiments de l’associació del COMERÇ DEL FOIX. Aquest any s’han repartit 100.000 butlletes. El sorteig va ser el dia 6 de gener coincidint els premis amb el Sorteig del Nen  de la loteria nacional.

El 1er premi de la Mega Panera Valorat en uns 2000 €  es per la Sra. Mª CRISTINA PASAMÓN, veïna del poble i el establiment que la donat es SUPERMONJOS CAPRABO

 El Segon premi es per la Sra. ALFONSA DELGADO, veïna de Els Monjos de Cal Salines i la donat el establiment PERNILS I QUEVIURES TAMARGO. El Premi esta valorat  en uns 1500 €.

El tercer premi valorat en uns 1.000 € es per el Sr. PEDRO MOHEDANO veí de Els Monjos, el premi l’ha lliurat la mateixa associació COMERÇ DEL FOIX.

Els Monjos, a 15 de Gener de 2018.

29/11/2017 - 29/11/2017 Campanya

Comerç del Foix enceta la campanya de Nadal amb la gran Mega Panera.

Per novè any consecutiu l’Associació Comerç del Foix de Santa Margarida i Els Monjos inicia aquest 30 de novembre la Campanya de Nadal amb la Mega Panera, la mes gran del Penedès, promoció ja tradicional i esperada que aquest any arriba a la xifra de 4.700 € aproximadament en productes i serveis  de totes les aportacions dels  establiments associats.

Per cada compra que es realitzi als establiments associats al Comerç del Foix, s’obsequiarà amb butlletes per participar en el sorteig de la Mega Panera.

El sorteig serà el proper dia 6 de gener, coincidint  les 3 butlletes guanyadores amb els tres premis principals del Sorteig del Nen de la Loteria nacional .

La panera consisteix amb un talonari de vals a on estan consignades totes i cadascuna de les aportacions en productes i serveis del centenar de socis que hi participen.


23/10/2017 - 23/10/2017 Campanya

Compra a prop i descobreix el teu entorn

Els Ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos, Castellet i la Gornal i Olèrdola començaran aquest dijous dia 19 la tercera edició de la campanya ‘Compra a prop i descobreix el teu entorn’, adreçada a enfortir el comerç local i promoure els elements turístics del territori.

La iniciativa pretén premiar les accions de compra en els establiments dels tres municipis amb regals d'entrades per a equipaments turístics, àpats a restaurats o visites a cellers, entre altres.

La campanya implica aquest any 136 establiments de les tres localitats amb la col·laboració de tots els establiments de L’Associació de Comerciants “COMERÇ DEL FOIX” i té per objectiu que el veïnat de cadascuna de les poblacions conegui l’oferta comercial i turística de la resta i aconseguir així la promoció de productes de proximitat, elaborats i comercialitzats des del territori i donar a conèixer els recursos turístics i les experiències que ofereixen els tres territoris. La campanya inclourà enguany 78 premis.

Per participar a la campanya Compra a prop i descobreix el teu entorn cal emplenar una butlleta i deixar-la a les urnes que hi haurà als establiments col·laboradors. Entre totes les butlletes emplenades es farà un sorteig amb una seixantena de premis, que inclouen àpats a restaurants, visites turístiques, visites a cellers o lots de productes d’alimentació.

La campanya es durà a terme entre el 19 d’octubre i el 19 de novembre i està enfocada al veïnat dels tres municipis, si bé hi podrà participar tothom que compri en els establiments adherits.

El sorteig es farà el dia 23 de novembre i els premis es lliuraran en un acte públic el 29 de novembre a les 19.30 h, al Molí del Foix de Santa Margarida i els Monjos.

La presentació de Compra a prop i Descobreix el teu entorn, s’ha dut a terme aquest migdia a la galeria d’art Palmadotze de Santa Margarida i els Monjos, un dels establiments col·laboradors de la campanya, amb la presència de l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret i dels alcaldes d’Olèrdola, Lucas Ramírez, i de Castellet i la Gornal, Miquel Delgado.

Parcs del Penedès

La campanya és una iniciativa de treball conjunt dins el projecte Parcs del Penedès.

Aquest va néixer l’any 2014 de la col·laboració entre els Ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos, Olèrdola i Castellet i la Gornal per promoure elements patrimonials, turístics i comercials.

El projecte Parcs del Penedès, i treballa per promoure els nexes d’unió que tenen dels tres municipis en matèria de promoció econòmica, turisme, activitats culturals, etc.

23/07/2017 - 23/07/2017 Campanya

LLIURAMENT DEL PREMI DE LA CAMPANYA D’ESTIU DEL COMERÇ DEL FOIX

Aquest diumenge 23 de juliol als locals de l’associació, ja que per causes meteorològiques es va tenir que suspendre el Ball de Tarda de la Festa Major de Santa Margarida i Els Monjos, es va fer el lliurament dels premis de la 9ª Campanya d’Estiu del Comerç del Foix, “EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA. AQUEST ESTIU PAGA EXTRA”  Es van repartir  premis , per valor de 800 € del Comerç del Foix, distribuïts en tres talonaris de 400 €urofoix, 200 €urofoix i 100 €F que es poden validar en productes i serveis de tots el establiments associats.

Aquesta campanya s’ha dut a terme del dia 10 de juny al 8 de juliol i s’han repartit 100.000 butlletes entre tots el clients dels establiments de l’associació.

 Els  guanyadors son: 1er premi donat per el establiment de FORN 4 BARRES de Els Monjos a la Sra. CECILIA FREIXEDAS , veïna de Sta. Margarida i Els Monjos.

 El 2on es del establiment NETEGES PENEDES i el guanyador es el Sr. ARTUR SOARES i el 3er premi ha estat donat per PERNILS I QUEVIURES TAMARGO a la Sra. TINA ESTEVE, també veïna de sta. Margarida i Els Monjos.

 

També s’ha lliurat, el premi de 100 €urofoix de les Cuines i Tapes del Remeiart a la Sra. ANNA SOLÍS CASANOVAS, veïna de Sant Pere de Riudebitlles, per part de COMERÇ DEL FOIX

  

                                                                                    Els Monjos, a 23 de juliol de 2017.

« 1 2 3 4 5 6 »

  • Comerç del Foix
  • Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
  • Diputació de Barcelona
  • Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya
  • Generalitat de Catalunya