Introdueix les teves dades d'usuariRecupera la contrasenya!
17/11/2020

Reinici de la targeta de Fidelització i de l’APP de “Comerç del Foix”

Reinici de la targeta de Fidelització i de l’APP de “Comerç del Foix”

 Aquest es un projecte molt important, potser el mes important des de la nostra consolidació com a Associació de Comerç.

Tenint en compte els valors de la nostra associació; i un d’ells es, que el que ens farà forts a tot el nostre comerç serà ajudar-nos els uns als  altres.

  Estem reiniciant la implementació de la nostra Targeta i l’APP de fidelització  per a tots els comerços associats que la vulguin utilitzar.

 Ens vam decantar per el tipus de targeta i APP perquè ens permet incrementar i fidelitzar els clients dels nostres comerços a traves de uns euros de proximitat (els “ €urofoix”) que podran ser utilitzats a qualsevol comerç associat que estigui donat d’alta a la Plataforma.

El client una vegada donat d’alta a l’APP (potser en targeta o no, es opcional) a traves del seus establiments de confiança (omplint uns tríptics o amb un codi QR que estarà  visible als nostres comerços) es podrà identificar a cada establiments nomes amb el nom / numero de telefono /numero de DNI o amb la targeta.

 Per cada compra que faci efectiva a un comerç associat i adherit a la plataforma rebrà una gratificació al seu compte de l’aplicació i pot tenir varies opcions per gastar el seu saldo acumulat. Gasta’l al proper comerç o espera una mica mes per fer una compra mes gran.

De manera que el nostre client  o el client futur li donarem un ventall molt ampli per gastar els seus diners dins de la nostra associació. I això ens permetrà a tots una fidelització mes gran dins del nostre municipi.

Creiem que serà un salt qualitatiu per la nostre associació, que ens ajudarà  en el procés de digitalització, a fidelitzar, visibilitzar i  ubicar els nostres negocis, i en definitiva, ens ajudarà  a estar a prop de la nostra clientela

Beneficis.

Pels Comerços:

Identificar els clients i gratificar-los en pocs segons.

Donar d’alta  a nous clients immediatament.

Crear Targetes Regal

Publicar promocions a l’APP i a la web de l’associació.

Enviar missatges personalitzats a grups de clients

Consultar estadístiques sobre la evolució de les vendes

Per els clients:

El client rep gratificacions amb cada compra realitzada en forma de €urofoix amb els que podrà pagar a la seva propera compra. Disposa de una APP gratuïta on pot consultar les promocions properes, llista de comerços, gratificacions acumulades.

 

  • Comerç del Foix
  • Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
  • Diputació de Barcelona
  • Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya
  • Generalitat de Catalunya