Introdueix les teves dades d'usuariRecupera la contrasenya!
20/07/2020

Agraïment campanya ens reactivem 2020

Us fem saber el número guanyador de la Campanya “Ens Reactivem”, de Comerç del Foix. El número guanyador és el 56.342 i, esperen trobar ben aviat a la persona guanyadora.

Us volem agrair en nom de Comerç del Foix, l’associació de Comerciants que aplega el 80 per cent del Comerç, Hosteleria i Serveis del poble i, a tota la gent, entitats i ajuntament, el vostre ajut, el vostre escalf i la vostre fidelitat en vers del nostre Comerç de proximitat.

En aquest temps tan convuls, hem après que tots som necessaris, ens necessitem, el Comerç a Vosaltres i Vosaltres al Comerç.

Us demanen que penseu amb tot el retorn que ens donen els nostres establiments, a nivell fiscal social i de sostenibilitat, que no us donaran cap de les grans Plataformes de comerç electrònic, ja que son diners sense retorn a la comunitat.

Sense retorn ni impostos, no hi ha ajudes a les entitats, no hi ha pensions, no hi ha Ensenyament públic de qualitat ni Sanitat publica.

Moltes gracies per confiar amb les vostres botigues que són els vostres veïns i veïnes. Bona Festa Major!!! I Molta sort!!!

  • Comerç del Foix
  • Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
  • Diputació de Barcelona
  • Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya
  • Generalitat de Catalunya