Introdueix les teves dades d'usuariRecupera la contrasenya!
16/03/2020

El COMERÇ DEL FOIX comença la Campanya de LA MONA

7ena edició “ENAMONA’T DEL COMERÇ DEL FOIX”

Aquesta Pasqua et regalem 7 Mones

L’associació Comerç del Foix encetarà el dia 16 de març la tradicional campanya de LA MONA, sota el eslògan “ ENAMONA’T DEL COMERÇ DEL FOIX”.

 Com ja es habitual amb aquesta campanya, per cada compra que es realitzi als establiments associats al Comerç del Foix, la clientela rebrà gratuïtament una  butlleta, aquest any es repartiran  50.000 butlletes, que donaran dret a participar al sorteig de 7 mones de Pasqua, que ofereixen les fleques i pastisseries del nostre municipi i que seran les especialitats d’aquests mateixos establiments.
Cal remarcar també, que aquest any hi ha una gran novetat: entre els 7 afortunats guanyadors de les Mones, el dimecres 22 d’abril, a les dependències del Local d’entitats de Santa Margarida i els Monjos, es farà un sorteig especial de un talonari de productes i serveis dels establiments de Comerç del Foix, per valor aproximat de uns 900 €.

El sorteig de les Mones serà el Dijous Sant dia 9 d’abril a les 12 del migdia, i tindrà lloc a cadascuna de les fleques, com ja es tradicional

  • Comerç del Foix
  • Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
  • Diputació de Barcelona
  • Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya
  • Generalitat de Catalunya