Introdueix les teves dades d'usuariRecupera la contrasenya!
13/06/2019

EL COMERÇ DEL FOIX ET CUIDA

AQUEST ESTIU PAGA EXTRA

Amb els objectius de agrair al la nostre clientela la seva fidelitat, d’incentivar les compres i donar valor afegit a les botigues associades a l’associació del Comerç del Foix, l’entitat ha pensat en mimar als seus clients amb 3 premis especials d’estiu.

 Del proper 14 de juny al 8 de juliol i per sisè any consecutiu es portarà a terme la campanya d’Estiu: El Comerç del Foix et cuida. Aquest estiu paga extra. 

Per cada acte de compra que es realitzi als diferents establiments associats, prop de un centenar a tot al municipi, la clientela rebrà butlletes fins que s’exhaureixin i que donaran dret a participar al sorteig de 3 premis de la Paga extra d’estiu,  un 1er premi de 400 Eurofoix, un 2on de 200 €f i un 3er de 100 €f que es donaran amb els talonaris de l’Associació, i que es podran gastar a tots el establiments associats a Comerç del Foix.
 
 El sorteig serà el dia 8 de juliol a les dependències del ajuntament de Santa Margarida i els Monjos. El lliurament dels premis esta previst, per al diumenge dia 21 de juliol durant el Ball de Tarda de la Festa Major dels Monjos.

Santa Margarida i els Monjos
A 11 de juny de 2019.

  • Comerç del Foix
  • Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos
  • Diputació de Barcelona
  • Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya
  • Generalitat de Catalunya